Tuesday, April 8, 2008

hahaah..lamernyerrrr!!!!1

lamer nyer i tak update eh..bnyk kijer laa lately..since loyer yg lg sorg has left the firm..so im the only one handling all the files..bos jgn arap ler.kalu dia masuk opis pon dh cukup baik..apa eh ceta yg best2? mcm biase ler life..mundane.nothins big . kleu opposition won 5 states in the general election tu kire big tak? haiyooo..basi dh ler isu tu.nway..i tak g undi pon...aippp..jgn cepat melatah n kutuk..kiter dh register since last yer.but then my name is x listed.pa bulih buwat..so bila org tny knapa BN kalah? sbb aku tak g ngundi..cehhh..konpem kena boo..

nway..berat i dh turun 6 kg.tak le bnyk in 2 months..tp kire ade laa gak progress as compared to otomen yg berat dia dh naik 5kg sbb pulun tomyam bnyk sgt kat bangkok aritu.selamba je aku wat fitnah kat mamat ni.laa ni dia nk pulun nasi kandar kat penang lak..gasak ler..janji bet still on..huhuh..moscow menjadi taruhan..lalalalal..

bila pk2 blk..mencabar gak de blog ni..(untuk org mls cm i).biler nk dpt addiction menulis kat blog cm rini ngn liza ni? adehlaa pemalas aku ni..tp takpo..eden usohokan juo..solagi hayat dikandung badan..solagi tu eden kan menenkan blog ni..smp ler eden jojakkan kaki ke moscow..wakaka..anga
n2 mat jenin dh kluar..nk sambung wat kijer..

before tht..pa pendapat korang pasal kasut ni? den raso telobih tgi ler..tp syg plak nk bg kat org sbb ni adiah besday org bg..lg pon kaki sapa yg bosau cm eden ni lagi...

2 tukang karut:

~LIZA~ said...

yeahhhhhhhhhh!!! akhirnyaaaaaaa!!!! lama giler ok i tunggu u update citer baru.. anyway, welcome back salwa *hugs*

ps. lagi tinggi kasut tu, lagi bagus!! i like ;)

~ohara~ said...

alamak liza..klu i kurus meliding or meleding (tatau yg mana satu corrct spelling) tak pe gak..ni kiter dh lerr gumuk..tgi plak tu..pkai lak kasut cm ni..nmpk cam gergasi lerr..huhuhu

Template by:
Free Blog Templates