Friday, November 28, 2008

SELVAM SHANMUGAM & PARTNERS



it s not a big secret anymore tht im resigning from this firm.hari ni hari last aku kat sini..nak kata sedih tu..tipu lah kalu tak..tatau nk ckp pa..kang tulis lebih2 kang , diri sendiri lak rasa syahdu.so aku decide letak my pic, bos n staff kat sini..ngantuk pon ada gak sebnanye..tu yg mls nk tulis tu..hahahah
ni pic last year..time tgh chambering.file yg atas meja aku tu skang dh lagi tgi dr lutut aku :p


my longcall.k.fatima, bos, me n mr saha (my mover)


bos: ur my first chambee.congrats counsel.feel like im giving birth to a newborn

me: yup..im the newborn counsel.as palin and innocent like a cute baby

bos:nope..ur polluted oledi..9 months inside my womb, erk chambers..

me: indeed i am master!!!


flowers to celebrate my convocation last year


boss n kak fatima


bos yg cuba2 nak intai aku tgh ym dgn sapa...hahaha






candid...while i ws explaining things to k.fatima




bos yg cuba2 nk intai submission aku dh siap ke blm.sambil wat muka ala2 garang






bos yg cuba2 nk promote ke-best-an aku kat ghani patail
aku yg tgh happy on the phone...kurang relvan dgn topik tp aku kire relevan gak laa sbb pic ni kat opis



terletak pic yg sama..tp tak reti delete..haha..sengalll




my work station ...im gonna miss the chair..meja yg besepah tu..pc yg dibeli sbb aku takmo pakai pc lama..hahaha..gila nye demand ngn bos


poster mogok takmo jd pupil-in-chambers dh..2 days b4 aku failkan borang 6,7 & 8.yg tulisan kaler pink tu, my bos yg tampal,,,bole laa plak dia layan sewel aku sama
rehearsal..one day before my longcall.bos bg hadiah bib n robe for my longcall


pic taken on my birthday celebration last year..
lorong inilah..ahahah...ada rahsia...i cant share it here..(besah aku pinjam muka ko)


this year punya pic..tk ingt bila..time ni aku dh ada angin2 nk resign dah..hohohoh



aku start kt sini 4.12.2006.arini..last day kt sini..28.11.2008
2 tahun laa kat sini.i ve learned lots of things from mymaster, my bos, my guru.but it s time to move on.


im gonna miss ...

-the unpredictable hearings and last minute submission

-the mix of excitement of winning and feeling of sadness when loosing our case

-the thrill of staying back late with the staffs here, ordering pizza n billed it to my boss..haha

-the warm tones of my boss when asking me to complete last minute submission


im gonna miss every single moment of my life here.In the 2 years I have worked here I have learned a ton about law n practice, made a lot of great friends, and met a lot of awesome people+okt. I'll certainly miss it. It was, however, time for a new chapter in my life.


"Every day I shall put my papers in order and every day I shall say farewell. And the real farewell, when it comes, will only be a small outward confirmation of what has been accomplished within me from day to day"


aufwiedersehen selvam shanmugam & partners

7 tukang karut:

Amicus Curiae said...

serious la beb

kau dapat gaji 7k sebulan pun belum tentu kau akan jumpe office mcm ni (judging from the pics, its as if mcm family yg happy sj)

i envy u.
tapi buang masa je sbb kau dah blah la kan.

~ohara~ said...

i have my own reason of leaving...they are all good ppl. but it s really time to move on

Izyan Darling said...

hello! u long call bila? ur the first chambee kat firm tu ye? i pun the first chambee kat firm ni. =) anyway hope to see u around court yeah?

~ohara~ said...

i rasa lebih kurang je kita..sbb i pnah tersama program dgn u masa legal aid dulu.u g penjara kan/.u ceta psl okt kt penjara n foodies there..heheheh

GreenApple said...

beb.. sedih lak biler tgk ko blah.. teringat masa aku nak blah dulu.. hohoho..~

~ohara~ said...

tp pesal aku dh tak rasa sedih sgt?hahahaha

Izyan Darling said...

ohhhh u sama batch legal aid dgn i la ye? hehehe u ingat lagi yg i cite pasal prison tu? dorang la pick i suh g cite. hehehe.

Template by:
Free Blog Templates