Wednesday, November 19, 2008

aPA kAta HatI????

frens...
g mana ni..aku lagi bingung sihhh
im still contemplating btw the guys..eh offers..

one firm is doing general litigation n no criminal at all.so if i were to accept the offer here, then i ll
have to forget my dream of becoming the next karpal singh..or karpal singh versi pompuan malay..yang ni dia tak bg tau lagi brapa offer dia.anyway im having lunch with the managing partner tomorrow.

another firm is doing both.criminal and genaral litigation.mcm yg aku prektis ni laa now.n his offer is quite tempting.hahahaha.bos pon ala2 young n vibrant je..ahahah.bonus point ni.tp the best part is, he allows me to handle criminal matters here.

the similarities btw the 2..both are medium size..aku tak larat g big firms..ramai sgt loyer.politic sum more..kang ada dengki2 smp tarik2 rambut kang..hahah tipu je.exaggerating je tu.dua2 pon kat area yg ala2 jem gila gaban thp otomen dyna okaayyyy..harus aku tensi ari2 drive g opis

reason im leaving my current firm is..ehmm well ..ehmm personal laa..i dun think i should tell evreyone here. mcm tak baik laa plak..dh nak blah..lagi mau membuat onar...hahaha.aku bukan lah seorang yg tidak sadar diuntung dehhh

apa kata hati aku? ANY IDEA frens dearie?

serius banget ni..aku langsung takde idea nk pilih yg mana.klu aku choose A, kang B lak terasa..chewahhh.perasan gilos.

btw...arini aku ada 302 trial.urghhh.yang arif dato' ***** skit lagi mau cite contempt kat polis2 ni.sebab dtg lambat g court..adusss garang banget sihhh.aku nk g selak2 kertas pon dgn sopan santun je dpn hakim tadik..hahaha.cuak gak beb.kang dia cite aku for contempt sbb distract court proceeding and interfere with the admin of justice, mampus gak aku kna byr fine.klu dia trus sumbat aku masuk jail..lagi haru..sapa mau jamin aku kuarrrrrrrrrrrrrrrrr

4 tukang karut:

shueyluweyduwey said...

aku rasa kata hati cik emon menjurus kepada criminal. apa kater pegi firm yang buat dua dua itu. nanti duk civil jer karang. ko buhsan. =) bile nak lepak lagi puan loyar?

~ohara~ said...

puan...saya bebila saja free puan...hanya menunggu panggilan kecemasan puan untuk lepak sahaja..dimana2 sahaja..pada bila2 masa sahaja..saya sedia melepak,..hokhokhok

o said...

takpe, biar aku je jadi next karpal

~ohara~ said...

encik o jd lah kapal shj..boleh jg jd kapal misc

Template by:
Free Blog Templates