Tuesday, February 24, 2009

boringlah

tajuk pun dh nama dia boring..aku boring nih dengansatu kes ni.tak semua kes yg korang handle korang minat.kadang2 ade kes yg aku handle sbb bos suruh..yg aku rasa cm bodo je nk fight utk kes mcm tu..rasa nak baka je file kes tu pon ada..da laa td aku kna sound dgn bos kata aku kje slow..haaaaa amek ko..padan muka aku..

eh tp aku jenis buat kje laju lah..cuma..adalah 2-3 kes yg aku tak suka, aku akan anak tirikan..keji btul lah aku.abeh tu aku nk wat cm ner.dh aku tak suka kes tu..so aku sajalah delay dengan harapan berbunge dlm hati mana tau dpp nk drop ke charge tu..court tetia nk dnaa ke kes tu..tapi harapan aku tgl harapan je laa kan...aku kna redah gak lah.alaa contoh laaq cam korg suh budak kecik makan sup sayur..mampos diorg tk mo mkn kan..kan,,kan...pasu diorg sure mkn slow n dlm ati diorg harapa2 sup sayur tu tertumpah ke..ada lipas ke dlm mangkuk sup tu..buduslaa.saket jiwa lahhh tulungg

everytime bila aku kna wat submission utk kes anak tiri cam ni..sure aku rasa nk muntah...sure rasa nk emam..pastu mula laa pk takmo jd loyer lagi..ntah hape2 ntah..hampeh laa aku...hishhh tak sabo lah nk tgu ari kamis..lepas ari kamis aku leh tdo dgn aman...

eh lupa td aku g court sh alam yg bangang tu.boleh tak file aku not listed..cam *&(*^&^*&% jer..penat2 aku bgn pagi sbb takmo stuck dlm jam.tu balasan dia..budus punya shah alam court..pastu aku g putrajaya ada COA matter..lagi budus..aku bukan leading counsel pon.aku assis collegue aku jerr..tp buduslaa...application dismissed.ponat je staff aku stayback smlm..takpo lahh..kakzu, vicky if ur reading this..jst wanna tell u guys,,ur effort counts..tenkiu..ceh aku beria2 mcm laa aku yg leading counsel..budus laa

td aku blk kul 6.45..aku dh ngantuk.bos ckp aku blk aawl je sbb tu kje aku tak siap..eh..setahu aku laa..time kje 9-6..so klu aku blk 6.45 bukan ke ptt dikire aku blk lmbt?ceh..double CEH!!!..klu aku blk kul 10 mlm pon hari2..mcm laa ada OT..ceh lagi sekali..

4 tukang karut:

shueyluweyduwey said...

oi cik kak.lain kali kalau gi POJ, calling calling lar sikit.boleh berjumpe.gile sombong lu!!office gua dekatttttttttt je dengan POJ.

~ohara~ said...

aku kna blk c3pt laa aritu shue oii...ada submussion da tgu..kuikuikuiku...ahh menci kan,,,,menci lah aku..ahhhhh merapu sengal

Anonymous said...

saya baru interview awak tentang permohonan kerja yang dibuat...tapi dapati ada kerja boss suruh awak tak nak buat...susahlah begini..!!!

selamat hari jadi...

Bakal boss akan datang....Raman Saad

~ohara~ said...

?????? siapa ya?ala2 cuak

Template by:
Free Blog Templates