Tuesday, June 15, 2010

Intuition

tak tahu nk rase ape. aku ni bukan org yg reti nk wat decision. i failed miserably when it comes to making decision.. work wise, my personal life. tapi kalau aku dah decide, it seems like there's no turning back for me.y i said tht there is no turning back for me? bnyk je alasan aku tersendiri..aku dan ego aku. aku tatau laa org lain pk ape..tp my close frens sndiri bg tau yg aku ni ego.i didnt realise yg aku ini punya ego yg tinggi.aku pun tatau ego mcm mana yg dimaksudkan..tp kadang2 aku rase it is not a real ego in the sense that aku taknak kalah. but i just want to protect myself..thts all.aku pon tatau cemana nk explain in the context of melindungi diri sendiri tu..tapi tu laa yg aku rase.


but the main reason y there's no u turn for me once i ve made up my mind adelah sbb intuition..i just believe in my intuition.tak kire laa hal personal or work related. bab kerja tu, i might sounds so unprofessional for u guys..but when i was still in practice, when it comes to conducting criminal trial, selain dari logic and relevance, i have to verily rely on my intuition. i ve got to think damn fast..n most of the time i dont eevn know wat to think of..so i'd just believe watever my instinct whispered to me.

so sama laa when it comes to personal thingy.in some situation we are forced to make a quick decision, or to give an instant answer..maximum evaluation of the whole situation mmg tak boleh pkai.i just do or decide based on wat my heart tells me. logic ilang ntah kemana, reason pon melayang kemana..menyesal? never!

2 tukang karut:

kerol said...

biasa la..pompuan kan kuat ikut perasaan dalam decide something..bak kata dr fadilah kamsah..perempuan dibaluti dengan emosi. nothing to shame of..orait?

~salwaredzuan~ said...

kerol,
time tu mmg jiwa kaco..now dh ok laa..hehehe..biasa laa pompuan..bnyk pk even if we deny the fact...

Template by:
Free Blog Templates