Tuesday, September 14, 2010

Raya Sakan Contest by Insan Tinggi




Kenapa saya pilih gambar ini?sebab pada saya hari raya adalah satu pengertian paling bermakna utk diraikan bersama yang tersayang. keluarga saya memang gila2..terutama along..dan saya sendiri..penyakit ni dh berjangkint ke generasi anak2 buah..of kos dlm gambar ni yg plg ceria adelah kanak2.. tapi setiap tahun raya, mmg susah nk mengatur budak2 ni amek gambar! dari tudung sy yg ayu, smp laa senget benget tudung sy dibuatnye..mekap pun cair sbb berpeluh2 lari mengejar budak2 tu.tak reti duduk diam langsung..kalau tak percaya..lihat gambar ni pula.. yg sorang nk berjalan kedepan..yg sorang menangis kena dukung dgn mak dia..yg sorag buat aksi smp tutup muka!mmg letih....tapi itu yg menggembirekan,,, memandangkan hny sy sorang saje yg tahu nk gune camera sy ni...maka sy laa tukang memetik timer dan berlari2 anak ke spot yg telah direserve utk sy..dan terhasillah gambar sopan ini!

4 tukang karut:

[z@ck] said...

thanks for joining..hihihi =)

.s.o.f.i.a. said...

sweet tengok gambar raya..... good luck!!!

BLADE EDGE said...

salam..

just nak share.klau rasa menarik, leave comment.tq

Ketupat daun tebu

BLADE EDGE said...

Salam everybody. just 2 inform semua bloggers agar tak jadi mangsa. please read my post and BE ALERT! kalau boleh, silalah forward to others. tq


Attacked Page I

Attacked Page II

Baca kalau taknak jadi mangsa

Tengok btul2!!

Template by:
Free Blog Templates