Tuesday, October 5, 2010

Dah Konpem!

*mode sedeh*

so mmg dh konpem bos aku akan resign. she ll be leaving us soon..her last day will be end of this month. to be frank, aku mmg sedeh gile..she is like my guru. i came and joined this company with zero knowledge about corporate thingy as i was from litigation/criminal background. in one year, i ve learned so many things from her. (takle sampai tahap from zero to her0) tapi frm soomeone yg mmg definitely bangang abis n taktau ape2 psl construction law, psl agreement, psl company law...atleast skang aku tau le skit2. aku baru je plan nak stay lama skit kat sini so tht i can absorb as much as i can from her, but it turned out tht dia yg nk tinggalkan kitorg.

ntahla...seriously, aku sedeh gile. sebab susah nk dapat bos yg baik cm ni. yg tahan sabo ngn aku yg ala2 hampeh ni...yg sempoi gile klu aku masuk opis kul 9.30 (pd hal time kje start kul 8.30), yg selambe je kasi aku balik awal klu aku ala2 dh weng2 tgk tender yg menimbun atas meja tu..hopefully aku dpt bos baru yg sama baik cm dia.

1 tukang karut:

BLADE EDGE said...

salam...

slalunye dgr citer, staf yg nak resign..lepas ni xkan dpt la bos yg sama mc ni lg..huhu

BLADE EDGE

Template by:
Free Blog Templates