Wednesday, November 24, 2010

oh GRACIOUS si fresh flower!


cantik takkk?

ok..ade sape nk cari fresh flowers tak? aritu aku ade pegi survey2 kedai. dan terjumpalah satu kedai wholesaler of fresh flowers ni. kedai dia kat area pandan jaya. harga bunga dia sgt murah ok! rase nk pengsan tgk bunga2 yg cantik, segar dan murahhhhhhhhh bangat.

jd saya mau promosikan disini..

GRACIOUS FLOWERS SUPPLIES-wholesaler and retailer of fresh flowers.

No. 2G, Jalan Pandan 3/7, Pandan Jaya, 55100 Kuala Lumpur.
Hotline:03-92815498/03-92836346
atau boleh call Hafizi :0172727768

kalau nak tempah dlm jumlah yg bnyk, kna tempah seminggu awal..

*ini adelah iklan percuma sbb syae adelah sgt teruja dan ingin bkongsi ketrujaan ittew dgn anda semua..

7 tukang karut:

GreenApple said...

aipp.. dah tempah2 bunga nampak... kkiikiiiikikikikii

~salwaredzuan~ said...

aku nak anto sebakul kat misc..utk si gadik amoi cunggg

GreenApple said...

kena tggu tahun depan la kan..??? uwaaaaa~ :)

Anonymous said...

Mr.H dah bace ke post nih?
hehehehe...

Marina Monroe said...

Auntie will take note of the contact no:
he he he

~salwaredzuan~ said...

auntie,
jengjengjeng...ni untuk majlis anak dara yang mana satu yerrr? hikhikhik

Marina Monroe said...

Dua2 dah gedik nak kawin tahun depan..he he he

Template by:
Free Blog Templates