Thursday, May 3, 2012

Wedding Mrs. B ... peejburhan lettew

ok dah lama tak menulis. been busy and occupied with work. update terkini, aku blm peknen lagik. so masih mengharap doa2 kamu semua. 


ok entry ni nak ceta pasal wedding peej. aku pon tak ingt tahun bila start baca blog peej ni. tp masa tu aku kat firm mula2 aku prektis. so around 2007 lah gitu. lps tu dok tangkap leleh baca blog mak dia pulak.. sbb best laa kan baca ceta dolu2..auntie nani bila mau sambung kisah dolu2 tuuuuu...


penah jumpe peej, noy & auntie nani 2x..dua2 tu kat pameran pengantin. haha time tu dok galak aku pergi pameran pengantin sana sini..lps tu mak peej dtg wedding aku. lps tu aku dtg wedding peej..haa gitu lah ceta nya.. nk kata kenal sgt2 tu tak laa..tp kenal dr blog and cerita2 di blog. oh tapi ade skali peej dtg umah and nonoy..dtg kat bwh umah je sbb dia nk amek bantal nikah tu. eh masa tu kan mlm...peej ni gila gebu n melepak...hahah sempat aku perati..tambah2 nk kawen so naik gila seri pengantin tuuu..


anyway, ahad lepas, ke kem wardieburn lah aku. aku paksa H pegi skali dgn ugutan..klu u tak pegi...u nk mkn apa kat umah? i xmo masak..hahahah. aku smp sana pon dh kul 3 tapi perantin still kt pelamin as org x putus2 nk bgambo. aku dgr mc tu dh 3 ke 4 kali announce suh perantin turun pelamin utk beramah mesra dgn tetamu..haha tp standard laa..ms aku kawen pon gitu. baru separuh jln aku trun pelamin, org dh terkam nk amik gambar kt pelamin.so naik balik atas tu. sudah nye aku dpt turun bwh pelamin tu masa nk dkt pukul 4, time tu pon ramai org dh blk. jadi mmg adatlah begitu. so i dont mind bebeh.


x dapek amek gambo ngn peej pon sbb laki aku nk copat..nk g tmpt lain so dia ckp amik gambbo dgn mak perantin je. so sy akur disitu.pd hal dlm hati nyampah sbb i nk amik gambo ngn perantin lahhhhh... jadi ini sahajalah gambo dihari bahagia peej burhan dr lensa hp saya







babai

2 tukang karut:

Nanie@NMS said...

Salam Salwa,

TQ sudi story mory kat n3 pasal wedding peeja..hihihihi

~salwaredzuan~ said...

sorry auntie, x smpt nk borak lama..husband nk blk cepat sbb nk jumpa kawan dia. insyaallah there will be next time.

Template by:
Free Blog Templates