Wednesday, April 4, 2012


masa nikah aritu aku ade beli bantal nikah. sbb aku taktau nk cari nk sewa mana. so now benda ni cuma ada dlm stor umah aku.tersadai. aritu adik ipar aku tunang, dia pkai sekali je. ni antara gambo2 bantal nikah tu. aku ade 2 set. so klu sapa nk kawen tu molek laa..satu pengantin laki duduk...satu lagi pengantin pompuan. aku beli yg size besar punya sebab klu size kecik, org bdn cam aku ni x elok nk pakai. material nye adelah pvc leather. warna nye off white spt dlm gambar.


ini adik ipar aku masa dia btunang

rupa close up...ade batu2 atas bantal tu.

ada 2 bijik bantal ni.


benda yg gantung2 bunga tu pon boleh nk sewa...sbb tu pon aku beli gak. size dia boleh tinggi..n boleh rendahkan. arch ni aku beli masa tunang dulu. masa tunang aku pasang tinggi sbb aku duduk atas kerusi. tapi masa nikah (pic kt atas), aku rendahkan dia sbb aku dok atas bantal nikah. ikut kesesuaian memasing laa..


ni masa aku tunang


ni husband member aku, merangkap unimate aku time kawen.

kalau berminat, boleh email untuk tanya harga: salwaredzuan@yahoo.com

7 tukang karut:

Nini Jamal said...

ohh tetibe nampak hubby i di situ...auww~

Anonymous said...

salam. sy nak tnya. akak dulu chambering kt robert devan??

Emylia Shahila said...

lau nak sewa berapa ye? mcm mana?
sy nak pakai 2hb June ni
email sy : nazalya88@gmail.com

Emylia Shahila said...

salam,
mcm mana nk sewa ye? bpe harga sewa?
sy nak guna 2hb June ni.
email sy : nazalya88@gmail.com

Aida Jasmeen +60196239936 said...

babe, kalau tak keberatan, boleh share beli di mana n berapa harga? i nak beli utk majlis i juga.

if u taknak pakai lagi, boleh la jual pada i. :)

please contact me at aidajasmeen@yahoo.com to share on where u buy them or u nak jual bantal tu. thanks! :)

Anonymous said...

Blh tahu wats d price?? Utk 2 bantal??? On the 20th may 2012 masih available
Pls come back to me asap plsssss at n_ayesha98@hotmail.com
Tq

Pearl Kaz said...

saya nak tau, kalo nak sewa ni, nak amik kt mana ye? bole bg diameter bantal ni tak? err.. bantal2 purple tu bole sewa sekali ke? hahahaha. pls email me nadhira_aziz@yahoo.com. btw, tarikh nikah saya 7 july ni. still available tak?

Template by:
Free Blog Templates