Wednesday, February 13, 2008

TIARA vs CT

encik raz :antara tiara dengan ct, mana u akan pilih?
ohara :i ll pick tiara..when a lady wears tiara..all eyes will be on her..ct tak best lah..harrier lagi best dr honda ct
encik raz :tau tak pe..honda ct bumper small..and harrier..wow tu dia..
ohara :i cakap pasal kereta lah sengal..u dok pk psl apa ni
encik raz :sapa yg dok ceta pasal lain..ni tgh ceta pasal keta lah ni..dasat bumper harrier tu eh..
ohara :kapal laut ada bumper tak?
encik raz :we dont call it bumper..we call it fender
ohara :so u prefer a bumper or fender?
encik raz :i prefer u
ohara :aik..apsal aku lak? x menjawab soklan tul la ko ni..
encik raz : cos u have both..
ohara : tak guna punya kawan..aku gak yg terkena

(diatas adalah perbualan diantara 2 org yang tengah sangap membuat kerja2 di pejabat.tidak ada kaitan dengan yang hidup atau pun yang telah meninggal dunia)

Sah!!!..he says i have both, the bumper and the fender..owh gumuk nya saya sehingga dikatakan mempunyai kedua2 nya..owh nooo...bermula esok..perang mengatasi kegemukan akan bermula...who wants to join me? hehehe..

dan otomen telah cabar saya to reach 21 for my bmi...need to work extremly hard for that..in return..i can ask him to do anything..tp i x terfikir lagilah nak suruh dia wat apa..i told him tht i ll list down all the horrendous thing and he can pick one out of the lists..huhuhu..nak wat apa eh kat mamat ni nanti..kna pk cepat ni..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

i have become such a lazy bum of this late.lucky tht my office has no such tiny little annoying thing that people call punch card..if not, my card will be the most reddish in colour..tht is one of the reasons for me to stay here..on the other points, punch card system can also help to discipline ourselves..but i always believe in the quality time we spent in the office doing work..there is no point of spending 9 hours at work but being unproductive in nature (note:i intend to make this point for the govt officers)..huhuh,..govt officers who read this, pls dun feel offended cos i am a law abiding citizen who pays her tax.

P/s: tensen dgn clerk kat court ni...huhuhh

6 tukang karut:

~LIZA~ said...

i nak join operasi u utk mengurangkan lemak di badan!! jom la babe!! jom laaaaaaaaaaaaaa!!

i AM a MARRIED woman said...

hey..operasi kuruskan badan???i nak join jugak pasal i dah fail..ahahaha...blh2...tapi agak susah ini...*sayaberfikir*

~ohara~ said...

jadual yg amat ketat dan amat dasyat
monday, wednesday and friday-->swimming

saturday and sunday---> bgn pepagi kul 7 jogging sejam...sebulan leh turun 5 kilo...

uhuhuuhu...dah kurus..reramai kiter masuk malaysia's next top model...lalalalalala

i AM a MARRIED woman said...

oohhh..bangun pukul 7 tu yang susah tu..nak kene kuar jogging lagi tu...nanti pening...ahahahahhahaha...

day_uyuna said...

9hr at work, tak produktif: Hmmm..tak terasa ati pun.. Tapi xde la malas sgt govt officers ni.sometimes je. Bile dah busy,sabtu pun kena keje tau kami ni..(i kan govt offcrs yang berdedikasi...kekekeekek)

~ohara~ said...

not alll..most of them..
biasalah dear..for every general rule, mesti ada exception kan..

ur the exception here..huhuhhu

Template by:
Free Blog Templates