Thursday, June 12, 2008

Mengeteh session

Q: Pegi mana smlm
A: Smlm pegi court
Q: Court mana
A: Kl-ampang-kl…Sangat letih
Q: Kenapa komplen? Padan muka …tergedik2 nak jadi loyer
A: Yer..padan muka saye
Q: Ada sapa2 paksa u jadi loyer?
A: Mungkin ada kot…ermm
Q: Satu jawapan sahaja..YA atau TIDAK?
A: erkkk…aku kna cross exam ke? leading Q lak tuh…aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ye..mmg tak de sape pakse sy menjadi loyer.ini adalah freewill saya.atas kesudian saya sendiri.tapi smlm saya sgt suke.selepas penat berlarian dan berkejaran dari mahkamah ke mahkamah yang satu lagi..AKHIRNYA..saya boleh mengeteh..

Sesi mengeteh dimulai dengan saye, eva mendes dan encik oren
Kemudian datang pula encik sidik cuba untuk menyelit
Then encik zamani (bukan zamani slam) dtg membawa nasi goring usa yg sgt sedap(evaa mendes teruja)
Kelihatan encik soteng dengan penuh gaya ala2 iklan CK menuju ke meja kami..
Lepas tu ada junior ( yang saya tak tau nama dia) join jugak
Akhir sekali, team mengeteh hari ni di tutup keahlian dengan kehadiran encik zul…

Dats all for now..sy mau sambung kijer..mlm ni nak g kedah…

Chow chin chow

Anyway..ni pic2 ngeteh session kat court smlm





klu sy repot kamu kepada bos kamu semua..nescaya kamu dibuang kerja...tp sy baik hati..ye ati saya baik

sy dan miss eva mendes aka eva longoria of desperate housewife ( see how desperate u r eva laling)
ini adalah couple of the yer...sekiranya anda melihat mereka bdua dating di court...jauhi telinga anda...nescaya geli tekak mendengarnya..lalalala...encik oren dan eva in happy mode (uwexxx) tak bole blaa
the sign of losers...ahaha...knapa zul cumel sgt kat blakang tu? soteng wat muka busan je...awek dia tak wat litigation.tak bole lating lorrr
aaaaa....pp saya sgt tembam..macam kueh dorayaki






oren yang merenung masa depan bersama eva...ahahaha...kawen jgn lupa jemput yer..tp sidik ala2 kebusanan teringatkan bantal busuk dia kat umah

10 tukang karut:

GreenApple said...

ala beb.. nape cam tue.. malu la i..kan cik oren??

encik o said...

encik o: ??????????????????

xamadx said...

bestnye tgk gambar korang2 melepak kat kort ni. jeles seh. aku bab2 lepak ni mmg suke giles.

xamadx said...

eh emong, junior tu zamil kan? eh lupalak ko tak tau name dia.

~ohara~ said...

emang..aku kan "sike" pergi kelas..sbb tu aku kenal ramai org..

one more thing..aku tak pnah repeat paper..so tak knal juniors...hahaha..ayat blagak..mampos aku kna kutuk nih

Anonymous said...

is mi yasmin.. owhhhh eva telah mencantas peluangku untuk mengoda dan mendapatkn oren. tetapi tidak mengapa, bila sepuluh kali melihat gambar mereka berdua....mereka seperti pasangan yang sesuai!! i loike! (*_*) (excited mood)

Anonymous said...

sabar la yasmin.kita sama2 dicantas.huhu

Anonymous said...

aku pon dicantas jugak!!! wawawawa!!!

Anonymous said...

Aik kak. Jap pakai tudung, jap free hair. Masa kat UIA memang wajib, masa kat luar UIA tak wajib eh?

UIA oh UIA...

MindHeartBodySoul said...

Salam...
Ups... my brother is Najib 'Oren'...
Now I know...

Template by:
Free Blog Templates