Monday, June 23, 2008

congrats ommul!!!

Tahniah kepada kawan aku..my bespren..erk..one of my besties laa...kan eva mendes jeles plak..ahahah..aku g penang n kedah aritu.her longcall was on 13.6.08.sanggup aku drive all the way to penang just to attend her call day..anyway sapa yang tak amek law tu..just want to inform yang longcall ni lebih kurang cam konvo laa..the petitioner will be robed on that day and being admitted as an advocate n solicitor of the hi court. aku dah sudah dah last yr...a memorable day for those who have completed their chambering..sapa yg tak wat chambering tu geget jari jer laa...
ini gambar saya dan dia...ahhh..kwn sy sgt cantek..single n available lagik nih..cepat2...
terserempak ngn ijah yang prektis kat kedah..lama tak jmp minah nih..rummate aku time first yr dulu...dia laa mak lanun vcd korea jponn..
the next day..aku g kedah..lepak2 ngn huda n umul...
ahahah...ni aku bli shades br...arghhhhhhhhhhhhh.....mcm laa duit bnyk sgt yg aku gila2 nak bli yg mahai nih...bak kate kawan aku(nama terpaksa dirahsiakan for national security purpose)...she said"ko pakai dior ke, elle ke..hapah ke...klu ko bli kat petaling street pon..org ingt ori jer..sbb ko loyar.."..wakakak..aku tau klu aku bli kat ps butik tu sama je rupe dia...tp aku x mo mata aku rosak..dh ler astig aku dh tahap kronik..apek tu siap suroh aku wat laser lagik...ngak mauuuuuuuuuuuuuuu..okess bebs...i nak chow chin chow..arini aku blk kul 5.30...alalalal...best2

3 tukang karut:

xamadx said...

the purpose of wearing shades selain tanak bg silau sangat is to protect ur eyes from uv. kalo pakai specs hitam murah yg takde uv protection, iris kita akan terbuka dengan lebih luas utk gather light so that we can see clearly. Therefore kalo pakai specs murah, UV akan lagi byk masuk dalam mata and it becomes more dangerous. Oleh itu belilah specs yang ada uv protection. BTW cik emong, ko nampak berbeza sangat skang nih. ur Losing weight. tensi kerje ke?hehe...lek2 sudeyh.

GreenApple said...

emang... She is slimmer now.. hohoho rahsia nyer??? erm.. (kena tanya emon)...

Weh.. ko beli jenama pe beb??? i suke..!!! nak satu 4 my bday present bleh???

~ohara~ said...

sbb nak protect mata aku ler aku rm 400 aku terbang melayang2..uhuhu..klu aku ikut kan nafsu bli dior..mau nye 9rat aku terbang..tp akal aku masih membatasi nafsu..

sy sudah slimmer kah encik amad?uhuhuhuh..untuk mendapat hasil diet yg berkesan..apply lah kerja di tetuan selvam shanmugam..nescaya anda kurus..

epal ijau.. jenama dirahsiakan..for national security purpose..lalalal

Template by:
Free Blog Templates