Thursday, July 3, 2008

goodbye nokia say hello To MOTO!!!!!

Tension nih..aku ilang hp..sbenarnye aku yg mengong n clumsy sgt..pas minum kat starbux ngn umul n eva..aku menonong jer jalan..tak perasan lak my nokia 73 yang terkambus di balik plastik2 sampah atas meja tu...ishh...nak wat cam na..jodoh tak panjang..sedih gak le...sbb hp tu tak rosak apa pun..still in gud condition.pic pon cantek.pixel 3.2.

and so iwas a bit frustrated cos life without hp...arhgggg speechles..nk kata apa ek? difficult?...yg syiok nye kecoh satu opis pagi tu sbb bos has been trying to call me but couldnt reach me....feel wanted..wakakakaka

tp yg plg sedih psl hp tu ada bnyk benda yg aku takkan dapat blk..hmphhhh...may b it s time to move on...

then smlm aku pon g laa mkn kat smua house.otw back, nampak kedai hp.tiba2 je kaki aku terpaku...adeh laa...so aku pon TERBELI laa hp ni...eheheheheheheh...tu ler cerita aku...say gudbye to nokia..and hello moto!!!

anyway...aku sok cuti..lalalalal....nak g jejalan kat indon..ahahahhahahahahaahhahaahah...bestnyer idop...cuti..YEs...cuti...YES...cuti...YES

6 tukang karut:

GreenApple said...

aku nak pesan souvenir dr indon...
pastuh sementara ko kat indon.. aku nak pinjam hp baru ko.. teruja seh..

saya yasmin said...

THATS WHY LA AKU MSG KO KOL KO TAK PIKUP2 N TAK JAWAB!!!!

shueyluweyduwey said...

babe, still guna nombor lama ker baru? kalau ada nombor baru.sila beritahu.u still owe me a date!!!

cikgu O said...

mmg benarlah kate pepatah habis madu air gule pulak yg dilantaknye (habis madu sepah dibuang)

cikgu O said...

mmg benarlah kate pepatah habis madu air gule pulak yg dilantaknye (habis madu sepah dibuang)

~LIZA~ said...

tension kan kalau takde hp??!

Template by:
Free Blog Templates