Tuesday, July 22, 2008

Day 2:bukit tinggi-padang

pics ari kedua kat bukit tgi...selepas bgn tdo yg sgt awal....hari yg cerah bermula with a cup of coffee dan semangat yg berkobar2 utk meneruskan misi shopping tak hengat dunia kitorang...ahahahah

me n taqo tgh memulun breakfast....tak bekpes kang takde energy lak nak bargain..ahahah
kat tempat sulam hj rosma...sulam dia sangat halus...and harga pon mahal gilak..tp kira ok laa klu nk compare ngn harga sulam yg kt msia nih
budak2 nih tgh kna chong dgn pak indon nih..ahahah..pcayer jer laa korang..time kat ngarai sianok nih...ada lubang japang kat sni
amek gamba jap...muka aku dispot light kan oleh cik mentari sehingga menimbulkan rasa iri hati oleh minah2 yg tak bercahaya ini
makcik2 ngn pakcik2 dh tgu kitorg atas bas..tp aku n geng still leh wat lenggang kangkung mak limah kitorg smbl amek2 gamba
makan kt tgh sawah padi...lauk dia bnyk tak hengat...

ahhh..last day...amacam?leh jadi duta air asia tak?

6 tukang karut:

lotto winners said...

Thanks to the owner of this blog. Ive enjoyed reading this topic.

gambling online said...

Thanks. Im Inspired again.

sweepstake lottery said...

Damu pa kmu to?.. Nano ni klase blog man?

~LIZA~ said...

comment2 apa yg kat atas ni?? hahahahahaha! anyway.. mesti u bnyk shopping :D

yasmin la, sape lg. said...

EMON, KO DAH KURUS!!!!!!!!!!!!!!!!!

shueyluweyduwey said...

emon dah stylo mylo lar sekarang.pheeewwwwwiiiittttt!!!!!!!!!

Template by:
Free Blog Templates