Wednesday, November 4, 2009

next week opis aku ade annual trip. this year pergi KK..sonok tu mmg laa sonok..for once, boleh laa nk stop pk pasal kerja. tapi nak tak nak, skang ni kena fikir pulak pasal performance. kitrog kena buat group performance daaaa...aduiyaiiii..amende laa nk dipersembahkan nihhhhhhhh..aku plak dh kering kontang je idea.

group aku ade 6 org. 3 lelaki, 3 pompuan. diorang allocate time for each group adelah 10 minit.

nak berdikir barat, aku dgr2 group lagi satu dah plan buat.. nak menyanyi ke? alahaii pitching ke laut..aku bg cadangan kat team aku td suh buat sketsa..tp prob nye nk kena buat skrip pulokkk..dh satu hal mehhhhh..lagi pun kalau buat sketsa, nak wat cerita pasal ape ehhh???

TOLONGGGGG laa bg idea kat aku yg dah ketandusan kasihsayang idea nehhhh..uwaaaaaaa...group yang menang dapat RM 200 sorang..ok gak tu..bleh shopping2 mutiara sabah..lalalalal..

IDEA ANYONE?

5 tukang karut:

puanrazma said...

buat sketsa berlagu..bertemakan lagu Dato'SM Salim yg 'Apa Nak Jadi'. bait lagu tu jd skrip nyer..sempoi!!
penah buat masa induksi ari tu. salah sorg lelaki jd ler pompuan.. sure gempak!!!

sI tEDI said...

ekekekekke

aku dulu masa induksi. buat dondang sayang..

terus dapat no .1 ekekekeke

fikaryna79 said...

buat mini muzikal teater..meriah sket kalau berlakon pastu wat dalam lagu..baru havoc..wat la cite lawak2..inspirasi dr citer cuci d musical..hahah..

Kak Ungku Betty said...

Try to dance along with MACARENA song...should be fun & enjoyable not only to ur group but everyone too!

zuwaini rawk said...

salwa aku rasakan kalau menari pong ok gak....
amek ler lagu hindi ker....

ko kan pandai berdansa gitu!!

Template by:
Free Blog Templates