Thursday, November 12, 2009

ZAPIN

S.O.S

aku memerlukan bantuan segera nih..sapa tau kat mana aku boleh dapatkan minus one or mtv karaoke lagu ZAPIN USIK MENGUSIK by kumpulan senario? aku dah try cari kat semua kedai cd mmg dah tak de stok kate nyerr...plissssssss.. i need help!!! friday morning dah nk g sabah dah..mana sempat nak cari lagi!!!!

9 tukang karut:

joegrimjow said...

alamak
xdapat nak tolong
dload internet xcube?

~LIZA~ said...

nak menari zapin ke babe? ;)

Abu Huzaifah said...

salam,aku dah cuba nak mengasingkan bunyik ni,tapi hasil die tidak berapa menarik,aku tlah cuba sbrpe yang mungkin,dan aku dah hantar hasil die kat emel ko,yang hotmail punye

sI tEDI said...

maaf. x dapat tolong

afiq said...

youtube da try?

puanrazma said...

wahhh..joget sakan..

wish u good luck!!!

norzalika said...

Dpt ke x sy nak gak skrg ni help me!!!!!!

norzalika said...

Jumpe x i need it too now

~salwaredzuan~ said...

sorry...xde la babe..yg dulu2 tu pon diorang tlg asingkan bunyi..tp still obvious

Template by:
Free Blog Templates