Wednesday, December 30, 2009

RAWATAN TOMATO!!!

aku cuti hari ni..esok pun cuti..lusa pun cuti..hahaha seronoknya..dunia ini mcm ana yang punya..

so alang2 dah cuti ni, aku terajin laa palk n pagi tadi bangun awal..smlm pegi pasar malam..beli tomato kecik2 tu bnyk gila..tapi aku tak suka mkn tomato pun..hihih..so pagi ni..aku mendapat idea untuk membuat DIY treatment..

dimulakan dengan mask tomato..ohhh i like it so much,,kulit muka jadi lembut giler..auw auw,,tetiba aku jadi feminin plak..wakakkakaka...sumpah tak percaya dgn diri sendiri..

pastu buat diy hair treatment..menggunakan tomato gak n few drop of olive oil..ahhh rambut saya jd caaaaannnnnntik bangat sekarang...dan selepas ini,saunaaaaaaaaaaaaa!!a!

yupp..umah aku ade sauna..hihih.i bought last year..memang berbaloi..for RM 350, aku bleh bersauna kat rumah sambil tengok tv..i likeeeeeeeeeeeee...jimat pon jimat..

8 tukang karut:

~LIZA~ said...

babe, nak tumpang sauna boleh? :D

iena said...

rajinnya.. so hasilnya nanti tempek kat sini k

~salwaredzuan~ said...

liza,
meh laa dtg umah...heheh..best wo ade sauna sendiri

iena,
alamak..i tak amek gamba before n after laa sis..tak teringat,..next time i try

[z@ck] said...

boleh buka spa la lpas ni..
hehehe

~salwaredzuan~ said...

zack,
tak layak nk bukak spa lor..takat ade satu je sauna..klu buat satu bilik sauna takpa laa..u nk datang ke?hahah

HiDa said...

Kau beli kat mana sauna 2 wei? Nk beli gk..

~salwaredzuan~ said...

aku lupa laa hida..aku dpt no fon dia online je..aku usha kat mana ntah..pastu aku suh dia cod..

~salwaredzuan~ said...

aku lupa laa hida..aku dpt no fon dia online je..aku usha kat mana ntah..pastu aku suh dia cod..

Template by:
Free Blog Templates