Tuesday, March 2, 2010

Peguam.adalah.pekerjaan.paling.teruk

cuba korang tgk sket keyword yg reader ni type..rase nk pitam sebab gelak gila2


click to enlarge the image

aku rase org yg type keyword ni ade beberapa sebab, antaranya:-

1. dia baru nak mencari cita2. mungkin dia nk pilih bidang guaman tapi masih teragak2

2. gf dia mintak putus dgn alasan gf dia adelah seorang peguam dan tak dapat bagi komitmen pada hubungan mereka

3. beliau merupakan seorang peguam dan kini sedang berkira2 utk mencari pekerjaan baru. maka dia sedang mencari 1001 alasan untuk meninggalkan bidang guaman

4. mak dia suruh dia jadi peguam, tapi dia taknak, so now tgh cari alasan kenapa dia taknak jd peguam

5. beliau bukan seorang peguam. tapi ibu mertuanya sangat mendambakan seorang menantu dari kalangan loyar, majistret..dan bukan ahli muzikkkkkkkkk!! oleh itu beliau sedang mencari alasan terbaik yang mengatakan peguam itu merupakan pekerjaan yang teruk

kalau korang ade pendapat korang kenapa reader ni type keyword mcm tu, marilah berkongsi bersama2... nanti aku update berdasarkan komen2 anda yer..tenkiussssssssss


4 tukang karut:

GreenApple said...

alasan yg ke4 tuh beb.. cam perli aku jerk :) hik hik

Caffeine Addict said...

kahakahakahahaha!!!!
macam siot la kan google search result list kau punyer entry as one of the result!

~salwaredzuan~ said...

eva,
oh terasakah kamu..?im choooooooo chowieee

ayu,
mmg siot je diorg ni.tp best gak sbb ade idea nk wat entry

Anonymous said...

ahahahahaa. lawak.

Template by:
Free Blog Templates