Friday, December 23, 2011

Balik kampung hasben


wooot...woooot...
ni kat opis.balik opis kang terus blk kampung h. adik dia tunang esok. then ari ahad lak pengapit aku time kawen dulu nak btunang. namanye cik pija. haruslah pergi kan.dia yg bnyk gila tolong aku dr nikah smp la ke majlis btandang. dari time aku panik pasal henna aku x menjadi, sampai la ke cari brooch tak umpa..semua dia yg handle. cari kain chiffon nk wat veil, cari beads nk tepek kat baju la. haish memacam laa.. x berbalas rase nye. anyway, ni la dia pengapit aku yg comeiii tuuuu yg seblah kiri aku tu..

selamat btunang cik pijaaaaaaa....jumpe ahad nanti yoooooouuuuu

2 tukang karut:

kasihibu said...

seronok ada kawan baik yang macam tu
masa majlis kawen akk dulu, kawan baik akak tak kering tangan buat kerja di rumah, masa dia kawen alhamdulillah sempat akak meraikan, walau pun tak dapat membantu pasal sedang sarat (,")

Marina Monroe said...

Kampung husband kat maner?

Template by:
Free Blog Templates