Tuesday, October 13, 2009

BUKAN AKU TAK INGAT

i got a call from a fren. her name is yasmin. min asked me what is defamation? is it civil? or criminal or quasi criminal? i explained to her the elements of defamation, what amounts to defamation and finally she got the idea on how and what to advise her client.

dan tiba2 aku rasa syahdu..dan tiba2 aku rasa sayu... dan tiba2 aku rindudan rasa rindu lagi mahu melihat mereka yang hitam putih iniinsyaallah, kalau ada rezeki, dan umur yang panjang, saya jumpa kamu lagi disini..dan saya pasti akan kembali

9 tukang karut:

shueyluweyduwey said...

ehem.asal ada gambar SEORANG sahaja jejaka di situ?mana rakan rakan hitam putih PEREMPUAN anda yang lain?

~salwaredzuan~ said...

shue,
masa ni kitorg smua kna kosongkan court sbb ade org buat call palsu ckp ade bom..kat belakang tu smua kawan2 batch dockbrief aku

puanrazma said...

sgt ayu larr wawa pakai cam gitu!!

amicus curiae said...

aku ingat hari tu..dan hari2 kemudiannya bila aku ada ft yang menakutkan, aku terasa naaak sangat call operator mahkamah "amaran. bom ada".

tapi malangnya operator mahkamah dah boleh cam suara aku yang call hari2.ish.ish.

~salwaredzuan~ said...

puanrazma,
ayu ekkk?i thought i looked plain waering black n white attire

afzan,
klu ko kol dr india aku rase dia tak kanl sore ko..or ko bleh call mahkamah india ke?

amicus curiae said...

buat pe aku nak call bomb threat kat mahkamah india, aku takde kepentingan.. hehe

nak call mahkamah malaysia pon..untuk hilangkan rindu? hampeh.buat habeh idd credit je :D

~salwaredzuan~ said...

afzan,
mana tau kau gila kemaruk nk ckp ngn operator court yg slow tahap siput sedot tuhhh

Orangs said...

kembali lah! demi keadilan yg didahagai oleh orang2 yang teraniaya!! ahaha!

~salwaredzuan~ said...

orangs,
aku akan kembali..tp bukan sekarang..heheheheh

Template by:
Free Blog Templates