Thursday, October 8, 2009

OPEN HOUSE COMPANY

last week kompeni aku wat majlis open house raya kat royale chulan...aku jd subcom for the event. task aku adelah sbg paparazi..tp ade gak laa aku tlg2 skit deco stage before majlis start..mmg letih gila sbb berdiri lama. dari kul 12 lebih kitorang dh terpacak kat sana utk tlg apa2 yg patut..aku kna laa amek gamba juga masa tgh prepare2 tu..pastu ade rehearsal lagi..vvip lak dtg lewat gila..nk dekat kul 7 br sampai..mmg kaki rasa mau tertanggal wooo..kepala lutut pon rase dah longgar ajo..tapi kan...padan laa muka sendiri sbb pi pakai hi heels..hahaha dah tau kna jalan sana sini nk amek gambo org..ade hati mau pakai high heels..

tp takkan aku nk pakai crocs yg flat tu plak?
tk glam laa aku..eheheh..the food tht was fantastic..yummy2 gilaaa weh nmpk..tp aku smpt mkn dim sum n sushi jaa..sbb bz dok amek gamba and bila most of the guest dh blk...we all dh kepenatan n tak selera nk makan. byg kan berdiri for 6 hours dgn high heels yg ber inci2..

anyway here are some of the pics taken from the event for ur eye candy
gambar ni aku suka sbb nampak mcm poster 1 malaysia..heheh
ni aku dgn my colleague, pija

yg ni group foto taken by me, gambo colleague pompuan

the boys plak
foodsss..yummyyyyyyyyy

budak ni tgh seronok menjamu selera..nmpk syahdu je..sebab
tgk tag tu..he is an orphan.
me with the kids

4 tukang karut:

puanrazma said...

sgt meriah dan sambil tu dapat beramal..sgt murni!!!
kagum2
huhu..sis pun anak yatim ni..sedih2

~salwaredzuan~ said...

puanrazma,
mmg meriah sis...tp mcm syahdu je bila budak2 tu nk blk...

[jane] said...

ko keje kat mana ek skrg mon?

~salwaredzuan~ said...

aku kje kat PAAB laa afzan..glc

Template by:
Free Blog Templates