Thursday, October 29, 2009

YANG MANA SATU PILIHAN AKU?

agak2 korang, mana satu patut didahulukannnn?

yang inikahhhh?

atauuuuuu yg inikahhhh?

(nota kaki:gambar diatas merujuk kepada treadmill dan bukan pompuan cekci tu yerrrr)

15 tukang karut:

fikaryna79 said...

utk jaga kesihatan..yg no 2 tp kalau tuk merakam memori sll..yg no 1..kalau ryma pilih no 1..hahah..sbb ryna x suka berlari..hehe..

~salwaredzuan~ said...

ryna,
tapi kalau pilih no 2, boleh kurus n jadi lebih sihat dan cergas..tak payah minum milo lagi utk jd sihat dan kuat

Sasha Lyna said...

No. 1!!confirm..

honeylanz said...

salam kenal. pilih no 1 gak

FaTiNe said...

no 2! Kesihatan itu lebih penting. Kalo sehat baru laa ley tangkap gambar byk2. Hee~

farhati said...

i vote treadmill.

kerol said...

sy rasa yg DSLR tu dlu..sy pun minat tu, tp blm dtg 'seru' pun nk bli..hehehe.
stakat nk exercise tu..lari keliling rmh pun bleh..hehehe.

so, go for yg 1st:p

~salwaredzuan~ said...

kepada yg vote no 1,
saya akan beli no 1!!!

kepada yg vote no.2,
saya akan beli no 2 juga...

hahahah saya mmg tamak!!!

Anonymous said...

xyah beli dua2 lah... reasons:
1- klu dh ada camera kan, xyah beli lg. camera biasa pn leh amek pic cantek2 if tau guna + pandai edit..huhu..
2- treadmill - machine tuh besaq sgt + jog kat taman lg sehat sbb leh amik angin segar + cuci mata cr bf... (single & avlble lg kan...) hehehe..

* better cik simpan duit utk kawen or haji or holidays, lg berbaloi...
berbaloi, baloi... ;)

~salwaredzuan~ said...

anon,
dslr dgn compact camera bnyk beza nyer mr/ms anon...and lagi satu, compact camera nk meng edit2 ni yg leceh...sy tak pandai edit2

treadmill tu baguih for health..joging kat taman mmg boleh..tp bahaya kan kalau joging kat taman pukul 2-3 pagi?

~salwaredzuan~ said...

anon,
dslr dgn compact camera bnyk beza nyer mr/ms anon...and lagi satu, compact camera nk meng edit2 ni yg leceh...sy tak pandai edit2

treadmill tu baguih for health..joging kat taman mmg boleh..tp bahaya kan kalau joging kat taman pukul 2-3 pagi?

Anonymous said...

pic compact camera blh edit loh.. org yg 'kurang duit' mcm sy nih, guna compact cam je & bljr sndri edit pic guna prog...
x elok kesihatan bsenam awal2 pg cam gitu..huhu... cek w med expert klu nk bsenam awl2 mcm tu...

*tetibe sy plak yg concern psl cik kan...hehehe*

~salwaredzuan~ said...

anon,
maksud saya, nk edit pic guna prog tu yg leceh..sy ni buta IT..heheheh..dan pemalash lipash nk edit gambar satu persatu...joging pukul 2-3 pagi tu contoh je..blk kerja dh lewat mlm..bahaya nk joging sorang2 kat taman..sbb tu terasa nk beli treadmill

dan terima kasih sbb menyinggah kat sini..singgah2 laa sll

s.c.h.u.l.t said...

kalau rasa rajin amek treadmill. kalau rajin ambil gambar amek DSLR. ;)

~salwaredzuan~ said...

schult,
yg pasti nya..kedua2 benda ni memerlukan kerajinan..btol tak?heheheh

Template by:
Free Blog Templates