Wednesday, October 7, 2009

GAMBAR OPEN HOUSE

entry malas..since dh berjaya upload gambo...ni i upload the piccas time open house aritu


kawan2 opis lama from robert devan. sharmini, kakzu and kak airin

owhh kak airin adelah single..itu adelah yasmin anak kakzu..hehehehe
my bff..heheh eva aku up hang jd bff aku nehhhh
epal, oren dan faiz (adik epal ijau)
uare n shahrullail
the food..yummyyyyyyyy
puan doyok dan baka puan juga
puan2 sedang menikmati hidangan
doyok dan nekwa



9 tukang karut:

kerol said...

malas ker?ttp byk gak gmbr..hehe

nurul@cokolat said...

tak faham.. skrg ni mana2 pergi ada gambar kak zuwaini itu.. apakah?
min.. salin baju lagi? mula2 pakai gaun fink..

Nini said...

gamba aku xde..majuk!

amicus curiae said...

ahhhh aku nmpak shamini!!!!

encik big said...

hai kawan2 raidah.. wahahaha

~salwaredzuan~ said...

kerol,
kalau hantu camera tu..tetap hantu juga...heheheh gambar ttp gambar..maintain ayu..lalalal eh ayu ke?

nurul@cokolat,
alaaa kak nurul..kasi chance aa skang dia mau tepek muka dia..lg pon org takde blog sndir kan..so dia himpit blog kiter je..wakakakak...

apun kakzuuuuuuuu

nin,
aku juga mahu ambil foto kamu..tp kamu lebih memikir ttg food di meja aja..udanhnya aku ambil foto teman2 lain yaa

amicus curiae,
af...sharmini excited gilaa nk g open house raya...

encik big,
anda tiada kawan2 kah utk saya ber hai2 pula?

GreenApple said...

muka aku cam baru bgn tdo jerk.. apekah???

puanrazma said...

wahhh...sgt meriah gitu majlis nyer!!!
nasib jauh..klu x mmg buat edisi terjah punyer

~salwaredzuan~ said...

puanrazma,
tu lahh...ur sis in law pon umah kat gombak je kan?mmg dh dekat sgt dh tu

Template by:
Free Blog Templates