Sunday, April 25, 2010

Tak kisah!

aku tak kisah !
zack kalah, aku tak kisah!
kamal menang, aku tak kisah!

aku tak pergi mengundi, bukan sebab aku tak kisah!
sebab aku mengundi kat gombak.

tadi aku pakai tudung pink masa nak pergi beli aiskrim kat pekan ulu yam.
orang kat situ2 tgk, dan ingat aku puteri umno.

aku tak kisah!

ade sekumpulan makciks bertudung merah tegur aku kat luar kedai.

makcik : dah pegi mengundi ke?
aku : tak cukup umur lagi *matiklaaa perasan muda* (nasib baik aku tak jawab "aku tak kisah")

4 tukang karut:

Nini Jamal said...

sengal! hahaha (nk tahu rhsie x? aku x daftr mgundi lg tau..."masih mude"..kikikiki)

~salwaredzuan~ said...

ko nak tau rahsia? 2008 aritu pon aku tak g ngundi...hahahaha oh tp bukan slh aku..aku dh register..tp nama aku tarak..slh kan spr hokay

Nini Jamal said...

waahh..same ah kite..cume bezanya, ko dah daftar tp xde name, aku lak x daftar lansung! hidup malaysia! hehehehe

Mohd Razzid said...

Salam...awak tahu x ape name air craft yg menggunakan bahan bakar kurang tapi boleh prg jarak jauh dan boleh memuatkan ramai penumpang hehehe

Template by:
Free Blog Templates