Monday, April 5, 2010

Ultraman lawan Shin Chan

ok aku bengang. air liur pon dh habis sbb penat explain kat org tak phm bahasa. aku tak marah sape2. tapi aku bengang je. boleh?

dekat 2 jam aku explain, tapi kamu still ckp benda yg sama. maksudnye mmg kamu tak phm dan mungkin tak akan paham.maka sia2 air liur aku ini. tapi aku rasa explanation aku mudah shj. agreement tu antara kompeni kamu dgn kompeni B. tak ada kena mengena dgn kompeni aku. tak ada assigment, conveyance mahu pon transfer. mulut aku lenguh. lenguh bercakap.

kalau lenguh badan, boleh pergi spa n pastu kena urut. ade ke orang urut mulut? kalau ade, bg tahu aku mcm mana and dekat mana.

aku nk mengeluh, tp mengeluh itu tak baik. eh aku rase sbenanye aku bengang sebab liyana jasmay menang kot smlm?

atau aku bengang sebab scha alyahya kata melbourne kat usa. lepas tu ramai org blame cakap scha tak tau yg melbourne tu ade di australia shj.

atau aku bengang dekat org2 yg blame scha, sbb melbourne mmg ade kat florida sbenanye.

atau aku sbenanye bengang sebab aku rase nk balik tp aku kna tgk dokumen ni lagi.

tapi, aku rase aku kena blk. sebab kalau aku tak blk, aku akan bengang.

aku nak balik lah. bye.

5 tukang karut:

Sasha Lyna said...

emon, ko mmg ske wat org pening pastu ketawa berguling2 kan..

ahaakkss..yg aku tau mnmg ade melbourne kt USA TAPI aku google (ahahaha takde keje en) ummi nazeera tu blajar kt melbourne aussie kot!!ehehehe..

jgn bengang eh!rilek sudah..

~salwaredzuan~ said...

sasha,

harap nye kau tak bengang baca post aku ini.

harapnye kau terhibur dgn cerita aku ini.

kalau kau terhibur, sila type kan, PENGHIBUR salwa dan hantarkan ke 32999. undian boleh juga dihantar secara pukal. kalau dlm bentuk pukal, adelah lebih afdhal kekdahnye...sekian, wassalam

aien said...

kne mnyk minum air nk gnti air liur yg terpelanting kluar tuh laaa kot hehehee

Nana Kuat Merapu said...

post ni seolah2 cam ko dah hilang arah...hahaha!

~salwaredzuan~ said...

aie,
i posa..tak leh minum air time posa..ikut hukum, batal posa kekdahnye.. :P)

nana,
hp aku ade gps lah..kalau ilang arah, boleh guna gps okay!

Template by:
Free Blog Templates