Thursday, May 20, 2010

aku jiwang

dari last week aku dok mobile kesana kemari..start dr hari selasa.smp laa ke selasa kemarin berakhirnya mobile aku lps aku blk dr perak..rase mcm semput gila beb..bukan pasal penat ke apa..tp psl aku tak jejak lantai bilik tidur aku. rindu gila weyh kat katil aku.

aku pon takde benda nak ceta. sbb lps blk dr bermobile kesana kemari, kerja di kantor adelah menggunung..dah laa tetiba balik2 je aku dikaitkan dgn politikus yg berencana di opis..caittt!!! aku ni third liner laa beb...politik opis smua kje org2 first liner..wa tak de kaitan dalam itu gambar.ade paham! benda tu too pnc so i tak leh share kat sini..klu share, mampos aku leh kna buang kojer beb. kan kat mane aku nk kojer? korang nk amek aku keje jd maid korang? tp klu nk up lagi, korang blh amek aku jd special officer korang..aku ni hot stuff hokay!..pandai dlm segala serba serbi! aku blh jd fashion consultant korang, pencacai korang, spoke person korang, legal advisor korang dan bermacam2 lagi..pendek kata multi tasking lah! tp jgn sekali2 suh aku wat akaun or kire2 utk korang..mmg konpem korang melingkup! sbb aku cakap terus terang mmg aku bodoh gila matematik. 6million tu aku tak tau ade brapa kosong hokay!!!! 6 juta...smp member opis aku tpaksa wat kan chart utk kedudukan nombor dari sa smp juta. ok memang bengap. aku ngaku dgn tulus ikhlas.

eh aku ade satu soalan utk korang..

KORANG RASE AKU NI JIWANG KE TAK?

4 tukang karut:

Nini Jamal said...

aku lebeh suke time ko jiwang2 sbb time ko jiwang, ko x byk merepek n aku xde lah nk kne dgr kemerepekan ko tu..maka, sile berjiwang setiap hari yer! ngee~

Nana Kuat Merapu said...

ok..6million ngan enam juta adalah sama..tak perlu diulang..atau anda fikir mereka berbeza?hehehe salwa ure so cute! i swear

Nini Jamal said...

hahahah..nana, baru aku prasan....salwa mmg soooo chumellllssss..kikiki~

~salwaredzuan~ said...

sudah2>>>korang jgn nk flood comment box aku,,cibett tul

Template by:
Free Blog Templates