Tuesday, May 4, 2010

Erkkk bos...

damn. aku bangun lambat lagi pagi nih. kalau takde opismate aku call pukul 9 tadi, mmg EL laa jawabnye..nasib baik arini takde benda penting nk kna attend.kalau tak mati gue! padahal semalam aku tdo awal gila. pukul 8.30pm samapi je rumah aku terus hanyut. bajet nk bangun pukul 10pm. skali bila aku terjaga dgn mata yg terpisat2, nmpk jam astro tu dah pukul 12.30am. aku mandi2 sket..layan farmville jap..pastu pukul 2am aku tdo balik..sampai pkul 9 pagi.!

aku mmg bermasaalah kalau terlebih tido. sll aku akan tido pukul 2am and bgn awal dipagi hari..tapi kalau aku terlebih tido, sure terlajak punya. ofismate aku kata, aku ni kena kawen. baru aku boleh bgn awal nk kejut laki aku..tapi aku kata, silap2 aku tdo mati, laki aku yg kejut aku.

oh ok..dah mengarut. aku nak sambung google utk misi aku. bye!

3 tukang karut:

Nana Kuat Merapu said...

google?
misi?

adekah itu jargon2 aku atau memang rekaan ladyohara sendiri?

hahahaha!
tetibe aku bajet nak jadi penasihat ko kat opis tadi..
anta email syahdu plak...

~salwaredzuan~ said...

nana,
hahaha misi mother's day laa beb..hang jgn dok pk tang llain plak

Lovely Bella said...

hehe same laa kite.. x leh terlebih tido.. nanti lagi ngantuk n mauuu tido lagi... hehe salam singgah lalu menfollow.. nice blog!!

Template by:
Free Blog Templates