Sunday, May 30, 2010

Wa bizi hokay!!

lately ni bizi gile beb..kat opis terkejar sana sini...bos lak mc aritu...mmg putus nafas den nih...blk kijer wa bizi berchenta wat benda lain..nak update blog..tp sgt mls..tp mahu update..ok aku dh start ngarut..sile lempang saye..tp lempang manje2 je ye..klu lempang kuat2..aku samankan ajo! opsss sensitip laa ckp psl saman2 nih..muahahaha...aku cuma ejen gelap shj..

ni pon nasib baik laa along dh pasang streamyx kat ulu yam..klu nk hapdet blog guna berukband aku tu kat ulu yam...mmmm kem salam ajo lah..eh eh eh samyvelu kuar berita tv3 laa plak..wat lawak plak. "marilah kita berbual2 setiap hari sama dia".... chaitttt samy, bahase mu sungguh bahasa iklan 1malaysia.

eh tp samy ni pnah jd klien aku tau..ade laa satu kes ni aku reprsent dia..almaklumlaaa..dulu kan aku kojer ngn firm ehem ehem...aku sll kna suh ngn bos aku g jumpa samy nih,, ade laa one day ni aku g jmp samy kat opis dia psl nk suh dia sign affidavit.skali dia blh kata kat aku "my daughter in law is also a lawyer..i wished ur my daughter in law" chaitttttt hang offer aku seplo juta pon aku takmo jd menantu hang...i tak rela nyahhhhh

dh masuk ceta psl samyvellu laa plak...samyvelu ni ptong stim aku je..td aku nk tulis psl benda lain sbenanye..tp dh lupa..later2 laaa...

1 tukang karut:

aien said...

hahah samyvellu pon termasuk lah ehheh

Template by:
Free Blog Templates