Wednesday, May 27, 2009

keretaku berkilat dan berkilau


saya adalah gumbire...sy telah berjaya menghantar harrier kereta g car wash ptg td..pas blk kje g singgah giant jp for a quick groceries shopping..hahah aku mmg pelik..ske ati je nk groceries shopping ari apa pon...lalalalla.kat tmpt parking giant tu ade car wash..so tercapai laa hajat nk mandi kan keta aku yg dh 4 bulan minggu tak mandi nehhh..hahah keji btull..sorry laa wahai harrier ku...beta adalah bz sedikit 2-3 menjak ini..

okeh demam pon dh takdo dh..dh leh loncat2 dh blk umah td...ari selasa adalah ari dok umah sajo.sbb mlm ada desperate housewves ngn csi ny sbb sy soka itu mac..adalah macho okeh!

sekarang sulah sleepy lah...mahu titon..tata

nota kaki:
harrier ada logo proton..sejak bila lak toyota bkejesama ngn proton nih...

3 tukang karut:

cokolat said...

cik salwa..
jangan bagi lagi wakzu naik kete harrier u ni.. biar dia balek jalan kaki dari opis, ala bukan jauhpun!
untung-untung tecit nanti kaki dia...

**runnnnnnnnnnnnn**

~salwaredzuan~ said...

sis cokolat,arini dia adalah kejam tau.bg telur goreng kt kita tp penuh kulit telur..mcm nak racun eden ajo..ahahha...cik salwa adalah geli laa...raden salwa ok?hahaha perasan puteri jawa sungguh

zuwaini rawk said...

cok- ko aderlah kedengkiiiii tahap wanderpet ok.....
sal- u jawat tau x yah ler g tau kat cok yg i boh kulit teluq 2.... nanti dier x mkn lg makanan yg i bg..huhu..
puteri jawa u sgt cute....

Template by:
Free Blog Templates