Monday, May 25, 2009

TAG hujung minggu

saya di tag.kali ini oleh eva mendes.

1. Saya sedang mendengar: u2-with or without you

2. Saya tak reti-reti: nak bawak kapal terbang

3. Andai saya boleh undur masa: saya tidak akan buat apa2. sy hanya akan menikmati setiap saat alam hidup ini dengan ceria.live life to the fullest.no regrets!

4. Nasi kegemaran saya : nasi kerabu..sedap okeh!

5. Saya nak cuba: dan terus mencuba..hahaha tipu okeh.saya nak cuba untuk jadi lebih kurussssssssss (yg ni aku tiru hang laa eva oiii)

6. Saya nak jual: ice cream..eh eh,,tak de kena mengena okeh..saya nk jual apa yer?entah...

saya nk tag sapa yaa?
siddiq
nazuha
jaja
afzan
shuey
dan sapa2 sahaja lahhhh

3 tukang karut:

GreenApple said...

jom jom kita bersenam..! kita ajak yazid sekali.. tiber

~salwaredzuan~ said...

adakah secara tk langsung ko menyatakan tuan yazid aalah gemuk?

MindHeartBodySoul said...

Dah merayam kesini pulak TAGnyer ini...

KEnapa sana -sini ada jer aktiviti bersenam & berdiet dipaparkan di blog-blog 'tertentu'... hu,hu,hu... Eva rupanya.

Template by:
Free Blog Templates