Thursday, May 14, 2009

TAG--KANTOR SAYA

TAG ini sy reka sendiri sebab bosan tahap gaban di kantor.sedang membuat rearch utk kes sy tapi kepala sy menemui jalan buntu.jd sy berkeptusan langsung mahu mereka TAG sendiri.sebagaimana di facebook, sy telah mereka cipta 2 kuiz yg menyebabkan ramai org turut mengambil bahagian.

tag ini adalah mudah sahaja.
ambil 10 pic workstation anda.explain apa objek yg terdapat dlm gambar tersebut.sekian, terima kasih !!! ni sticky note.my pending tasks and ntah hape2 nota bersangkutan.
atas meja bersepah dgn notes n cases.tgh nk prepare submission
my high court dress attire, pilot case, n 2 file yg mls nk g susun
selipar yg utk pakai jalan2 dlm opis.aku beli kat jonker street aritu
cabinet yg aku letak segala mcm brg2.
1. gambo family kat frame belah kanan sekali tu masa aku konvo llb 2007.
2. gambo frame kayu tu ngn geng2 jimbeng mac aku kat uia
3. dalam frame puteh tu gambo aku lps longkol(poyo okeh)hahaha,
4. setan merah tu adalah adiah dr kwn (huhuhu kisah lama neh)
5.org utan tu kak zu (opis mate)bg.aku pon tatau apa motis dia.
6. potpourri tu yana (opismate) bagi masa tuka adiah aritu
ni aku punya softboard yg digantung segala mcm khazanah n gambo. meh aku explain sesatu
1. gambo atas kiri-aku, bos lama aku ngn ghani patail.masa ni aku tgh handle kes nizar vs zambry hindraf.
2.gambo atas tengah-me n my mac jimbengs masa rehearsal convo 2007
3. gambo atas kanan-aku yg poyo lps dpt title YAng amat arif advocate & solicitor..okeh2..aku tau mmg agak poyo sedikit!!!
4. gambo kiri bawah-aku ngn member2 yg called togheter begambo dgn YA Puan Lau Bee Lan
6. gambo bawah tengah-aku ngn anak sedare aku 2 olang
7. gambo bawah kanan-me n my jimbengs kat uia.ada raja bad sekali dlm gambo..euwww...lecturer kitorang yg plg poyo dan perasan encem..hahahah.tp dia baek ati!
8. kad besday dari yasmin
9. aku nye court schedule bulan 5
10. lirik lagu lucky
segala mcm harta pusaka.ada cop mohor aku, stamp pad , tape, paper clips, paku tekan kaler2, name card, buku bank rhb, dalam box merah tulis tabung haji tu ada kertas putih.
tempat letah henpon
stapler sayerrr
monitor dan dp vijandran

saya mahu TAG--->
liza, sha, eva, afzan (kedua2 afzan okeh), shuey

9 tukang karut:

Anonymous said...

stapler sangat chomelllll ok!!! :)
tempat letak hp sangat fluffy rasa nak makan mcm gula2 kapas! :)

-kotaro minami-

~salwaredzuan~ said...

minami,
stapler itu adalah murah.3 seplo hengget.tp sbb aku buat muka kesian, dpt 4 seplo hengget.tmpt letak hp adalah dikebas

Mrs LVoe said...

semua yea cute.. paling sweet stapler tu la

Amicus Curiae said...

cozy nye bilek kau. rasa mcam mahu tidooooooo.

opis aku haram jadah macam penjara sebab:

ianya merupakan bilik yang boleh dilihat dari luar sbb dinding depan kaca semata2.

~salwaredzuan~ said...

sha,
nnt i g melaka kat jonker walk tu..i borong bnyk2 stapler tu..ishh ni nk wat bisnes stapler nih...

af,
cozy?wakakak..ptt mata aku mcm asik kna belai je nk tertido.tp se cozy2 mana pon..aku tak leh tdo cos dp vijandran is wacthing me..ceh..oren punya dp vijandran

wakzue79 said...

yg kaler oren 2 aku mcm sgt kenal ler....
lg 1 kenaper tetiber jer drower ko sgt kemash hehehehe......

~salwaredzuan~ said...

wakzue,
kaler oren tu bespren..owhh drawer tu mana kemas tu..kire bsepah laa tu

lizzie said...

emon tipu...
dia selalu kemas dulu b4 snap gambar...hehehe...

~salwaredzuan~ said...

lizzie ku cyg,
tk de maknenyer aku nk mengemas time otak serabai pk submission..heheheh..jd fact finding nye disini adalah, drawer aku mgg kemas....lalalalal

Template by:
Free Blog Templates