Saturday, May 2, 2009

tomok adalah jutawan

ari jumaat smlm..g umah eva.dia wat mkn2 sbb aritu besday dia.ramai tk dpt dtg walopon kad jemputan dh di edar.kami mkn smp kenyang .. dinner pun skali kat skitu smbl tgk OIAM3. memandangkan amelya dh kuar..sy biase2 je lah.tp smlm mmg pertarungan sengit antara esther dan tomok.bukan stakat tu jer..terdapat juga perarungan sengit antara penyokong esther dan pemyokong tomok.akhirnya kemenangan berpihak pd penyokong tomok. TAHNIAH tomok dan juga penyokong2 tegar tomok.
ezad n umul pon ada jugak.diorg ni sokong aweera.tp sokong2 ala tahi ayam je laa..so gambar diorg tk de laa diambil.lagi pon ezad refused nk amek gambo.takot ilang seri katanya...
yazid n najib yg merupakan dua org penyokong tegar tomok yg sgt ceria dikala tomok diumumkan sebagai pemenang musim ini

nota kaki 1:
yazid dan najib nk undi tomok, tp krdeit tk cukup.

nota kaki 2:
tahniah ezad atas pertunangan anda hari ini.

13 tukang karut:

o said...

correction. kitorg sokong tomok bkn sebab die tu jambu atau hensem. tapi sebab bakat, senagat dan confidence die yg perlu dicontohi olih lelaki2 yg lain. hahaha. dan lagi satu aku bukan takde kredit, bahkan aku gune line...

~salwaredzuan~ said...

ahahhaa..marah nampak?bila pulak aku ckp tomok jambu?

jum bbq plak pasni..org umah kau mmg rajin lah!!!pandai kau pilih yaa.

Nini Jamal said...

x bleh thn tgk 2 jejaka ini mempromote tomok...pasni aku nk donlod lah lagu sejarah mgkin berulang..nk jd peminat tegar tomok gak...huahuahua

Mrs LVoe said...

xsangka bakat tomok myerlah skrg

~salwaredzuan~ said...

ninijamal,
ko masa matric dulu kan benci gila tgk omok..ko lebih menggemari Q-face ke apa ntah nama dia

~salwaredzuan~ said...

sha,
bukan lagi tomok.tp hah inderawan

Anonymous said...

aku sokong tomok juga! sbb dia talented n creative.

umul!!! aku rindu! ezad, ko tunang tak habaq! pasni aku sesedey nak tejun bridge sapa nak dengaq aku leter.

-berasap kerap plak blog ko raidah :)-

~salwaredzuan~ said...

anon,
min kan nih?awat hang letak anon cek oiii,,,ezad dh tunang dh.tp klu ezad dh kawen pon..ko masih berpeluang..wkakaka

Nini Jamal said...

woi! qface bukan aku minat lah! liza kauthar yg minat! huahuahuahua

~salwaredzuan~ said...

nini jamal,
ko ngn liza kan satu entity yg tak dpt dipisahkan..hahahah

rentaka said...

kepada anon, jgn risau, ezad masih ada tiga talian hayat...

aku dulu tak suka gile tomok...rasa mcm nak baling telur je...tapi oleh kerana beliau agak berbakat dan kreatif, aku skrg bukan peminat tomok tapi suke kalau die berubah menjadi muslim tyang beriman..tibe

~salwaredzuan~ said...

encik y,
alahai rentaka..kalu minat katakan je lah minat.jgn laa nk pusing2 ceta sbb mau cover..

anon aka min,
encik rentaka juga masih boleh dicuba..lalalal

Anonymous said...

cik anon tidak berminat nak hantar resume peluang talian hayat ketiga kepada ezad. ezad itu kawan yg baik sahaja.

rentaka itu meriam. kne tembak mati.
tapi MU jugak dapat g final. hehe

- dapor komen berasap hebat lg-

Template by:
Free Blog Templates