Thursday, August 6, 2009

MARAH SAMA SI BOTAX

aku adelah marah..mungkin cerita ini agak basi..tapi aku tk sempat nk ceta siang td kat opis bnyk kirje mehh.. kna submit kirje memandangkan selasa aku sudah mc.. alkisahnye begini...pagi td aku agak lewat ke opis. aku lewat seplo minit..sib baik opis aku ni jenis tak kisah sgt psl clock in ni memandangkan aku jenis blk lewat jugak laaa..

aku bukan pemakan brekpes...cuma masa kirje robert devan je aku slalu kelaparan menunggu lunch sbb lunchnye kul 1.30..apadaaa lambat gila kan? kat opis br ni, aku sll lunch kul 12..kuikuikui..awal gaban jer..so aku kembali ke tabiat azali aku yg tak ske bekpes.. tapi pagi smlm aku tpaksa bekpes laa gak sbb aku nk mkn obat.. so aku berhenti kat petronas nak isi minyak keta yg dh liplaplipa warning tu.. sementara aku tunggu minyak tu full, aku pon pegi laa bli air susu stroberi magnolia kegemaran aku dan bun kacang merah kesokaanku dekat kiosk petronas tu.. masa aku nk g masuk kiosk tu, aku dh pastikan yg pam2 lain kosong ajerr

dalam 5 minit gak laa aku bli roti ngn air tu..then lepas byr aku g lat keta aku..skali ade mamat botak ni dok tgu blakang keta aku .. pastu slmbe je dia sound aku camni..

"lain kali jgn laa biar pam tu unattended..nyusahkan org lain nk isis minyak, kena tunggu awak lama2"

eh hello...geram okeh kat si botak neh..kiri kanan pam tu kosong..yg ko sebok2 nk tgu kat blakang keta aku tu apsal kan?saja laa nk cari pasal pagi2.. aku pon jwb blk...alamak aku lupa aku jwb ape kat dia..tp lepas aku jwb tu..aku cpt2 masok keta, pastu aku gelak guling2 (okeh tipu mana bleh guling2 dlm keta harrier xs aku kan?) tapi aku mmg saket hati je ngn org mengong cm ni..kasi rusak mood beta saja pepagi buta nk g kerja nih...

kepada encik si mamat botak yg memandu satria hitam dan mengisi minyak di stesen petronas kg baru pd pagi rabu 5.8.2009, jam lebih kurang 0820hrs... anda sememangnya ade masalah dan penyakit..penyakit anda ialah hati anda yg busuk dan suka berebut pam minyak ngn aku..aku pon tak hingin pam minyak tu laa...

ntah ape aku ngarut pasal si mamat botak ni pon aku tatau laa..tp hati aku agak puas setelah membebel kat sini.. ini pon kire slh satu kelebihan mempunyai blog laa gak ni...hahahahah..keji kah? ade aku kesah?

owh yaa..mlm ni adelah nisfu syaaban..dan aku marah2 mcm ni..ishh tak baik sungguh..

8 tukang karut:

amicus curiae said...

botak tu rabun teruk kot, dan ada kemungkinan juling jugak sebab tak nampak pam lain.Kau kan wanita cool :P

syaaban bulan pembersih sebelum ramadhan :)

[z@ck] said...

botak itu hensem
hahahaa

~salwaredzuan~ said...

af,
aku tak cool..aku hot..dan wanita hoot sedang mendengar hot fm

zack,
botak itu lebih hensem kalau lebih beradab sopann..botak yg bsopan adlh wentmworth miller..wahh berangan sikijappp

HiDa said...

First of all, wentmworth miller (mcm tu ke eja nama die Mon?) is gay walaupun cute. Tapi dia dh mati pn dlm prison break.

Kedua, aku penah isi minyak gn my family. Pastu kitrg isi minyak penuh so lama la sket. Tp berdiri je kt situ, x gi mana2 pun.

Tetibe keta kat belakang tu, hon kuat2 and then tekan minyak n blah dgn lajunya.

Smua org pandang keta tu and geleng. Apa masalah die? mcm die sorg je nk isi minyak kan.

Klau x sabar sgt, pegila pasang pam minyak depan umah, kan senang, btul tak?

puanrazma said...

itu bkn aper tu..sje2 jer nk cari psal pg2 ngn sapa2..nmpk plak keta suri ajo yg ado..
ntah2 dia admire kot!!!

~salwaredzuan~ said...

hida,
aku nk volunteer meng-staright-kan wentworth millier..boleh? psl mamat botak tu, aku rase dia ingt kat tmpt yg aku pam minyak tu, minyak dia extra kot...hampagas btol laaa..

puanrazma,
suri tak soka org botak !!! hahahah

puanrazma said...

kt opis sis pn ada gk sorg kategori cm gni..huhuhu
trouble jgk..rmai doakn dia pencen cpat..ishhh..
sis pn turut doakn...dosanya aku!!!!

~salwaredzuan~ said...

klu dia pencen...dpt duit goyang kaki aje...baik suh dia kerja..hahaha

Template by:
Free Blog Templates