Tuesday, August 4, 2009

SURI???

Raidah Salwa
Raidah Salwa
wahhh..nama i suri ker? i likeyyyyy likeyyy the very very mucho gracias...trimas!!terasa mcm anak tom cruise laa plakkkkk

Raidah just got their Klasik Malay Name!
Raidah's Klasik Malay name is Suri!
9 minutes ago · Comment · · Get your Klasik Malay name

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


tetiba aku terpikir..kalau parents aku letak nama aku suri cm ner ek? dlm kelas cikgu panggil.. " SURI BINTI REDZUAN!!!"

aku pon jawab, "saya cekgu"

best gak klu nama aku suri..pendek..ringkas..padat.. dan yang penting, senang aku nak isi borang...hahahaha dari zaman isi borang university, smp laa ke isi borang income tax skang nih..aku mmg tak ske nk tulis nama..sbb panjang..tp mak bapak i sudah bagi nama yg elok dan ada makna..makanya haruslah aku bersyukur..kot lak parents aku bg nama si kiambang ke.. che' tom ker.. tijah lempiang ke... tak kerr haru biru...

tapi klu anak aku nama suri amacam? wahhhh ala2 cam ayu je ekkk nama suri..yg penting sng mau isi borang..ok laaaa i mau titon..tata kawan2


7 tukang karut:

Kak Ungku Betty said...

Jangan SURI dalam Kekasihku Seru sudahlah.....eeee serammmmm!

~salwaredzuan~ said...

alamak autie,suru yg tu sy pon takmo..dh ler kul 1 pagi ni...uwaaa dh ler tgl sorg aje mlm nih.seram woooo

~LIZA~ said...

hi suriiiiiiiiii... hahahahahaha! how r u?

puanrazma said...

huhuhu..menarik gk dipnggil Suri
cmne terpikir that name haaa

~salwaredzuan~ said...

liza,
suri sihat2 shaja nih...ahakhahhahaa

puan razma,
sy try2 je main kuiz facebook ni

kerol said...

SURIrumah?ekeke

~salwaredzuan~ said...

kerol,
surirumah ape? rumah batu?rumah papan?rumah pangsa? atau rumah kebajikan?hihihihih

Template by:
Free Blog Templates