Thursday, September 24, 2009

DAH HABIS CUTI!!

cuti raya dah habis..time to go home and get back to work.. mood raya pon dah suam2 kuku ajer..unless laa tijah nak wat open house raya.. makanya mood raya aku akan tiba lagi.... raya ni aku tak gi memana pon.. demam tu satu hal.pastu orang datang umah pun ramai..so dok umah aje lah aku.. arini aku dh balik gombak balik, sbb esok kerja. tiba2 rase lapar dan makan..haissshh kaco daun btol laa..aku baru semangat waja nak update neh..tetiba dah bosan n jemu gila makan lemang, ketupat, rendang n segala macam lauk2 raya.. tetiba terase nak makan ni boleh????

ok nak pegi bersiap ..misi mencari ciken pop tersyedap di kl..tata kawan2

4 tukang karut:

puanrazma said...

sedap tuuuu
ahakkk..jgn xcaya..ktaorg baru lpas makan nasi lemak ayam kampung
dr bln puasa rekues xdpt2..la ni baru dpt mkn...haven!!!!!
huhu...selamat gi mkn2 yek

~salwaredzuan~ said...

puanrazma,
nasi lemak tu menu 2nd day raya..org datang umah, kitorg jamu nasi lemak..heheheh

kerol said...

nasi lemak?hehehe mcm sedap..mintak??:p

~salwaredzuan~ said...

kerol,
nasi lemak belakang opis kat lorong tepi capsquare tu sedap tahap gaban..senin dpn sy wat open house kat gerai tu..hehehe sile le dtg

Template by:
Free Blog Templates