Thursday, September 17, 2009

RAYA...RAYA...RAYA..

kepada semua sohabat handai, rakan taulan, baik di bandar atau didesa, rakan setadika, rakan sedarjah 1-5, sohabat2 smpk, kawan2 uia, ahli2 jimbengs sekalian, para pengunjung blog aku yang hampeh ni.. saya ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI dan MAAF ZAHIR&BATIN kalau ada salah dan silap.

to all my readers and blogger frens, i apologize if any of my entry has offended u or ur feelings..bak kata pepatah belanda, ambil yang keruh, buang yang jernih...

eh eh..kenapa aku rase pelik? ok..ambil yang jernih buang yang keruh!.. walaupun pepatah ni tak relevan sgt..tapi aku nak letak juga..hahahaha..

ok habis dah bab tu..ni aku nk ceta pasal duit raya plak..heheh..adelah rasa mcm kelakar tapi kiut jerr benda nih. ceta nya cam ne.. smlm tak pasal2 aku dapat duit raya.. ade sorang manager dept lain bagi. tapi tak semua staff yang dapat..only to those yg cun melecunsingle je dapat. mak aku pesan, org berbudi, kita kena berbahasa jawa.. makanya, aku pun email laa dia utk mengucapkan ribuan terima kasih.
***********************************************************************

From:RSR
Sent: 16 September 2009 14:24
To: SNM
Subject: duit rayerrrr

En. SNM,

Arigato very much for the duit raya.. jemput dtg rumah yer raya nanti
(terasa mcm kanak2 riang ria sbb dapat duit raya)

Regards,
-rsr-
P Going GREEN, Living CLEAN. Consider the environment before you print.

From: SNM
Sent: 16 September 2009 14:24
To: RSR
Subject: duit rayerrrr

Lum kawin consider kanak2 ler….. Kite nie dah tua…

***************************************************************

tiba2 aku nak bajet aku muda remaja tau u olsss..boleh? hahaha...ade hikmah gak tak kawen lagi neh..laallaala...pastu tadi pagi, ade sorang lagi bagi aku duit raya.. alasan yang sama gak..sebab aku tak kawen lagik..owh alangkah indah nyer dunia.....setelah 3 tahun beraya tanpa duit raya..heheheh...since aku grad and start chambering, memang dah tak merasa duit raya dah lagi..siap kena bagi kat cousins aku yg kecik2 tu plak..takpe2..harap2 nye diorang manfaatkan duit raya tu mcm yang aku buat dulu..bukan dok p perabis kat top up hp ajerr..eh eh,..tetiba aku nak emo?apekah? baru je tadi mintak mahap segala bagai..hehehehe..


anyway, esok aku still keje lagi.tp im sure the office will be very empty and quiet esok..ramai dh coti..arini pon dah takde mood nak keje..bos aku dari smlm dh komplen takde mood nk ngadap agreement..hahahah..i ll be back at work on friday next week..but im pretty sure tht most of you guys akan sambung cuti and start kerja on monday, 28 tu kan?



anything i ll update from my kampung (read ulu yam and kampung pandan).. bangga tau..kat ulu yam maxis broadband dh boleh pakai...pheeeewitttttttttttttt

5 tukang karut:

HiDa said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Emon dan maaf zahir batin.

Relax la aku pun kerja lagi. Kita bolehla saling berhubungan di waktu raya ini.

Plus kita nie 'seboat'. Aku akan beraya di kampungku Shah Alam, Jalan Ipoh dan Ampang. Kelas gitu, dekat gn KLCC, bole gi tgk movie skali hehe. Bole sama2 gi golek atas highway, sure selamat.

Aku dr kecik dok teringin nk wat cmtu, apakah? Sah happy sgt jd org KL.

Kau start keja ari Jumaat, aku third raya dh start keja balik, tp last dayyyy!!! Pastu cuti smpi next month, hehe.

Apepun slmat berhari raya, and jgn main mercun ye, ingatlah pada orang yang tersayang.

P/S: Silalah meng'follow' blog aku. Aku dh jd follower kau...

:: vErde+hAzizi :: said...

salam...

hey babe...

Mr.Doc & I would like to wish YOU & FAMILY peace, happiness & prosperity on EID-UL-FITR!!!

May the divine blessings of ALLAH be with you & family on EID & Always!!!
:D

Tijah said...

sewamat hawi wayerrr....

drive kefuli...

kerol said...

Selamat Hari Raya & jgn mintak duit raya...hehe.
Maaf zahir batin cik salwaredzuan=)

~salwaredzuan~ said...

hida,
ko cease practice gak ke? hahah ikut jejak langkah aku gak eh?selamat hari raya yer hid..

verde,
eid mubarak to both of u

tijah,
u ni soka felat2 tau..varu tumvuh ghighi he tisah?

kerol,
selamat hari kerol n family..skang sy tak mintak duit raya lg..tunggu kerol dh jadi bos, bleh laa mintak..heheheh

Template by:
Free Blog Templates