Wednesday, July 22, 2009

BOSAN!!

kadang2 adalah boring.. kadang2 adalah bosan.. hingga menyebabkan 3 entry dlm sehari.. kalau tak suka jangan baca okeh!.. (apsal nak emo plak neh?)

masa kat firm lama dulu, tak merasa laa satu hari smp 2 entry. satu hari 1 entry pon payah. kadanag2 sebulan takdak entry langsung.. disebabkan aku tgh mengalami transisi dan transmisi, makanya aku punya banyak masa . org pon jarang2 jer hapdet blog. so aku takde bahan bacaan dah. segala artikel dalam malaysian bar tu aku dah khatam.. hahahah.. nampak sangat makan gaji buta neh..

so aku pon meluangkan masa ber entry mcm nak rak nih.. walopon entry tak de makna.. aku belaja pon dari kak tijah...sekadar untuk menghabiskan masa terluang.. eh eh ade 2 hari lagi laa.. rase2 sempat tak aku balaja bahase jopun ke korea ke sementara nk menamatkan hari2 terakhir aku kat sini...

eiii tak sabo laa plak nk tunggu 9 ogos neh.. nak g mandi manda n bbq ngn ex skoolmate.. pastu nak masuk kebun.. eh kebun ke dusun eh? kebun buah? atau dusun buah? ntah...bahasa melayu aku dulu adelah hampeh.. bahasa inggeris juga hampeh.. bahase arab je power.. wakakakaka.. poyo ahhhh... k lah. nk g jalan2 jap... tata

5 tukang karut:

Tijah said...

syabas padamu juer...

kau mmg pengilmu dan pengamal yg baik...

hahahhaa...

kerol said...

hebat bahasa arab ek?
cuba translate nih...
kaifa haluki?ana tatak taubun cakab bahasha arabiun..antam saja..
hehehe

amicus curiae said...

konpem la dah mati kutu emong ni.

apasal entry tijak tu dah tak exist???macamana aku nak tau kebenda kau cakap bagai tuuuuuu

~salwaredzuan~ said...

sis tijah,
kadang2 penasihat kena gak ikot ckp klien..hahaah bila mau bayar fee tertunggak neh? kurang ayam rosemeri-go round sepinggan kerr

kerol,
alaa tu budak darjah satu leh translate...nk translate kat sini ke..malu ahh.. lalalala

afzan,
link dia aku silap letak... ko g jer blog dia
dikja.blogspot.com

konpem ko tdo pon leh ketawa jerr

Mrs LVoe said...

bile boring rajin2 la singgah blog & tgalkn jejak ;-)

Template by:
Free Blog Templates