Thursday, July 23, 2009

SEMALAM

semalam pergi klcc, nak beli barang lain, tapi terbeli barang lain.. nama pon perempuan kan? alangkan lelaki pon boleh ckp jaya jusco ade J-card day, kalau barang murah, walaupun tak berkenan, tetap beli.. hahah inikan pulak perempuan yg sememangnya pembeli yang setia.. tapi slogan agak berbeza. kami (mewakili majority kaum wanita) percaya bahawa "walaupun mahal, tapi kalau hati dah berkenan, tetap beli"... isu pokok nya, lelaki kah, atau perempuan kah si shopaholic?- renung2kan dan selamat beramal.

semalam, mahu berjumpa orang lain, tapi juga berjumpa org lain. macam2 yer dunia ini.. tapi best juga bila lain yang di plan, lain yg jadi. makanya, dunia yang aku yg selalunya lurus ini, terkadang putus2 jugak laaa ..

owh yaaa..esok aku ade di kl court.. masih ade satu lagi hutang yang belum dilunaskan.. my final day.. with final submission.. doakan saya yer rakan2

2 tukang karut:

kerol said...

Aja aja fighting!!!

~salwaredzuan~ said...

kerol,
thanks lerr..tp siang tadi dpp je sempat berhujah... sy punya postpone sbb hakim nk g semayang jumaat..ptg plak ade kes lain..so penat je prepare smlm

Template by:
Free Blog Templates