Monday, July 20, 2009

ISNIN YANG SEMPURNA

hari ini hari isnin.. aku rase isnin ini aku paling hepi lah.. sebab2 yang membuatkan aku hepi?

1. bawak keta yg baru diservis-walopon telah melayang RM 700
2. pakai baju baru-i suka
3. pakai tudung baru- i suka juga
4. ape2 je lah lagi yang baru

I SOKA TAUUUUUU ... sbb tu i rasa hari n adalah ISNIN YANG SEMPURNA

14 tukang karut:

Tijah said...

tudung baru yg kat dlm FB tu ker? huhuhu...

~salwaredzuan~ said...

tak...dlm fb tu tudung minggu lepas..hikhikhik.. arini tudung katak ijau

Anonymous said...

Baguslah Isnin kamu ini sempurna buat kamu..aku mengharapkan agar hari-hari mendatang juga jika tidakpun sesempurna Isnin ini, akan mampu juga membuatkan kamu ceria..
Alangkah indahnya jika Isnin ku ini juga sesempurna Isnin kamu..

~salwaredzuan~ said...

anon,
jgn sedeh2..mungkin anda terkena sindrom ISNIN YANG BIRU!!

fadiahnadwafikri said...

emon,

setelah lama ku perhatikan gerak gerimu, mana emon beli tudung2 yg cantek tersebut??curious haha!:P

~salwaredzuan~ said...

fad,
aku bli murah2 je wehh..kat jalan TAR aderr.. bli online ade.. tie rack aderr.. ko nk shopping?jumsss..wah laju aje aku ngajak

fadiahnadwafikri said...

hehehe, joms, kita fix one day g shopping tudung nak, bleh beraya sakan muahahahaha!:P

~salwaredzuan~ said...

fad,
hang roger je aku.. by next week, aku dh start kat opis br..lagik laa dekat ngn tempat shopping tudung.. klu bli more than 15, leh dpt harga rm5 je satu beb..gila murah..klu bli sikit2, dia bantai rm10 satu..so mari shopping tudung berjamaah

GreenApple said...

mak aii apa kah yang baru??? BF baru.. oppss... kantoi la plak.. :) fadiah... jgn join dia shopping... nnt dia ajak MAKAN!!!! :P

~salwaredzuan~ said...

eva ku syg..bf tak termasuk lagi dlm senarai itu yaaaa

Rozaidi said...

tu orang jaga ket tu baik2 tak nak dengar. kan dah melayang 700

~salwaredzuan~ said...

ALAMAKK..camno along den leh sosat masok blog neh?
uwaaaaaaaaaaaa dh bocor rahsia blog nih..pasnehhh takleh laa nk kutuk along den kat blog lagi ke apa ke..haishhhhhhhhhh kantoiiiii

kerol said...

time baca cmmnt ni plak hepi x?ngehehe

~salwaredzuan~ said...

time baca komen sapa? along sy ke kerol?hahaha..klu along tu, agak bahaya sket

Template by:
Free Blog Templates