Friday, July 17, 2009

MUKA SUCI MURNI

balik umah semalam, aku saja laaa susun2 gambar dalam folder notebook.. aku neh jenis mls nk masukkan gambo2 dlm folder elok..segala gambo aku main campak dalam new folder jerr... bila datang angin rajin aku, br laa pics frm the new folder aku transfer ke folder yg dh classified..


sebab semalam adalah malam jumaat (tak relevan bg org tak kawen mcm aku okeh!!), so aku pon susun2 segala gamaba2 dlm folder elok2.. pastu ala2 cam boring sementara nk tgk repeat show desperate houswives kul 11.45 tu, aku pon layan laa segala gamba2 yang ade dlm notebook neh..dari zaman tok kaduk sampai laa zaman tok batin.. pastu sampai ke satu gamba nih.. aku punyaa laa gelak guling2 okehhhh...muka zaman suci murni sungguh... aku pun tak ingt cemana pic ni boleh ade kat aku..sapa ntah berjiwa mulia yg pegi scan gamba nehh... anyway... buat pertama kali dan sekian kali nyaaa... aku nak share with my blog readers... jeng jeng jeng..


!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!

sekolah rendah islam al-amin gombak (1990)
kelas 1 Bukhori


soalan trivia... YANG MANA SATU pilihan kalbu RAIDAH SALWA? kuikuikuikujiukui..matiklaa pasni aku kna gelak nehhh...malu..lalalala *sambil nyorok bawah meja opis*

selamat berhujung minggu anda semua.. tata

15 tukang karut:

zuwaini rawk said...

memang suci ler... sesuci lebaran... tp kan memang dr kecik ko suke amek gmbar senget2 kepala ek!!!

Tijah said...

kocik la...mano nampak.

err...adakah tu....tuuu budak yg bawak durian dlm bag skolah tu?

larikk!

amicus curiae said...

alah kacang sangat. second row, third from the left.

kecik2 pun pandai pout.

~salwaredzuan~ said...

kak zu,
kepala sy tegak je dlm gamba neh...u slh org laa nehh..sila cuba lagik..hahah

sis tijah,
budak tu tak bwk durian dlm beg sekolah..dia jinjit jer dlm beg plastik kaler merah yg tidak boleh di-recycle itu..almaklum laa kesedaran sivik masih tiada lagi dzaman ini.. tp akak mau larik p mana? kompius jap

afzan Harison,
ternyata ko sudah salah olangggg...cuba lagi ye di masa hadapan

[z@ck] said...

zaman childhood mmg best..
=)

~salwaredzuan~ said...

zack,
childhood mmg best,,tp tang muka selebet tu yg rase nk nyorok bwh meja tu

Nini Jamal said...

2nd row, 3rd fr the right..haiyakkkkk~~~~

~salwaredzuan~ said...

masni,
bab2 mcm neh, mata ko mmg hebat
TAHNIAH..tp tiada hadiah

kerol said...

sy tau!! 2nd row, the third frm right..hehehe(baca comment kat atas baru dpt jwpn..sape sruh letak gmbr kecik..ngehehe)

~salwaredzuan~ said...

kerol,
jawapan ciplak..tak aci mehhh...gambar tu ntah sapa scan nath..kire ok laa kurang2 ade gak muka zaman suci murni nehh..hehhe

Nini Jamal said...

aku mmg HEBAK..(sape x prasan PIPI MONTEL ko tu..mmg sedikit rabun lah kot..hihihi)

Mrs LVoe said...

sha pun xdpt teka dear

Anonymous said...

tau jugak. 2nd row 3 dari kanan

orangs said...

aku plak kelas 4 bukhari mase tingkatan 4 dulu. dan ketahuilah mempamerkan/upload gambar wajah lame aku ketike zaman remaje aku adelah satu jenayah besar negare!!!

~salwaredzuan~ said...

nini jamal,
pipi montel tu aset.mmg sengaja aku preserve

sha,
masni n kerol dh bjaya teka..

snon,
anda juga betull..tp siapa yaa anon ini>?

oren,
aku tetiba rase nk buat jenayah besar negara,...meh sini gamba suci murni ko..aku nk pamer kat sini

Template by:
Free Blog Templates