Monday, July 6, 2009

SAYA DAN DIA

hari ini hari isnin. aku pakai baju biru.. makanya haruslah aku jd monday blues.. dh laa mengantuk tahap gaban.. walopon smlm tido awl . kepenatan sbb weekend g bjalan ajo.. nak menulis sambungan kisah pelatih dalam kamar pon sgt mls skarang nih..so aku teringat afzan ade tag dulu.. layankan aje laa tag dia nih

things about the tagger:

1. seorang loyer yang hebat

2. sudah kawen.. (jadi sesiapa yg mahu kenalan tak perlu suruh aku kem salam kat dia ye)

3. nama mcm omputeh

4. budak uia dan sangat alim selamba

5. pakai spek

6. takkan pakai baju kaftan (atau nama lainnye baju kelawar)

7. muka ala2 serious je..tp boleh blah..tak serious pon..heheh

8. bulan 8 ni dia nak g jadi maid kat india (weh blk nnt belikan aku saree..wakaka)


Dan aku kene list 10 hobi atau fakta mengenai aku:

1. hobi aku adalah membaca.aku baca segala reading material kecuali majalah porno.. hatta case law pon aku layan gak dikala sunyi dan busan

2. suke pakai kasut tinggi2 sebab aku suka tgk pemandangan yg tinggi2 dgn kasut tumit tinggi

3. tak pernah ade haiwan peliharaan sejak dari kecik

4. kalau kena matahari, idong aku jadi gatal2 mcm ade org garu2 je

5. tak suka tgk katun anime..sbb aku pening tgk animasi semua tu

6. pernah bercita2 nak jadi pemandu pelancong. tp smp skarang tak berkesempatan

7. suka pakai tudung kaler biru sbb aku rase aku cun bila pakai tudung biru (mati laa aku kena kutuk dgn statement yg perasan mcm neh)

8. suka mengaku aku org jawa walopon tak reti ckp jawa sepatah haram pon..tp serious mehh..sy mmg ade darah jawa!!

9. mahu jadi loyer sejak dari umur 12 tahun.. and tak pernah lagi tukar cita2 selepas itu..tp skang..huhuhuh..sedih laa plak..

10. kadang2 saya adalah EMO..hihihih


orang yang mahu saya TAG adalah :
eva
najib
masni
dan sesiapa yang berminat...

3 tukang karut:

amicus curiae said...

banyakla kau lawyer yg hebat..kau tu yang perghhh. (dalam sesi memujuk kau supaya tidak meninggalkan practice..weh kita2 ketandusan local talent..!)


kau tak suka tengok anime,kau tak pelihara pet..apesal nama kau kartun kucing???

kerol said...

ska pkai tdung biru 24/7 ker?ngehehe..snang la org rmai nk cam...muahaha

~salwaredzuan~ said...

af,
ko jgn laa pujuk2 aku..aku dh sign leter offer tu weyh..kang aku nagis kang bila ko wat ayat2 chenta memujuk aku tu..hahah pasal kaun kucing tu, panjang beb cerita dia...next time kita ngeteh kat court aku ceta.hihih

kerol,
lepas ni bleh laa pakai tudung biru hari2 sbb dah tak payah pakai black n white lagik..

Template by:
Free Blog Templates