Thursday, July 9, 2009

OREN SAKIT!!

kasihan sama oren.. beliau kini terlantar dihospital..dadanya ditebuk dgn kejam..tp sy sempat melihat beliau dlm keadaan seksi..wah laa.. jeling2 skit sebelum epal ijau nampak saya jeling2 pada bf nyer..hikhikhik.. skang asik2 org sakit sahaja.. saya dikelilingi oleh org2 sakit..

acik sy mc semalam n hari ini. td mama sy juga telefon kata along sy juga demam..makanya, cukup lah coram anak mat redzuan demam serentak.. kerana saya juga mc smlm dan hari ini..

tapi tadi sy ke hospital melawat oren.. beliau agak lesu kelihatannya.. saya buat lawak juga dimarahi oleh oren.. sebab beliau tak dapat ketawa mendengar lawak sy, jika ketawa, nnt dada nyer sakit.. tp sy tidak boleh tidak, setiap pertuturan sy pasti org mahu ketawa..may be itu adalah my strongest point.. sekurang2nya oren tidak laa bersedih terlantar di wad.. disamping juga ditemani sang epal ijau disisinya.. saya juga sempat merakam detik2 oren dan epal ijau..


dalam hati si oren mesti berkata2 " kan best dok sepital lama2...eva layan aku mcm raja lahhh.. syoknyerrr"..kepada sohabatku oren, semoga kamu cepat sembuh dan bisa berperang lagi di mahkamah..OKT2 di mahkamah sana sedang memanggil2 kamu untuk selamatkan mereka dari di hambat ke penjara..

16 tukang karut:

Nini Jamal said...

sakit apekah si najib? send regard to him k...shafakallah..

amicus curiae said...

semoga najib cepat sembuh..

~salwaredzuan~ said...

dia sakit peparu..akibat terlalu bnyk mkn paru2 cucuk kat pasar mlm kata doktor

Tijah said...

oren kelihatan agak hensem walopun sakit. aa...jgn bagitau dia eh?

~salwaredzuan~ said...

afzan,
aku pon harap dia cpt kuar sepital...aku dgr OKT2 dah meraung pgl nama dia..maklumla, pengganti karpal singh nih

sis tijah,
mmg sy takmo bg tau dia..tp konpem dia bace smua komen2 ni once dia dh kuar sepital dan tersenyum kambing kerana dipuji sedemikian ropa

cokolat said...

masa baca tajok ingatkan oren tu adalah tucen! hehehe... sori mehhh..

~salwaredzuan~ said...

sis cokolat,
oren bukan sejenis tucen,,tp adalah sejenis buah2 citrus.. tp oren yg ini adalah sohabat sy yg menggelar dirinya sebagai oren

[jane] said...

sakit apakah? tlg sampaikan salam sama encik najib pembeli robe ku itu. semoga cepat sembuh.

~salwaredzuan~ said...

jane,
dia saket peparu berangin

GreenApple said...

apesal ko amek gmbr oren dia lak yg lebeh ceria..:?

Tijah said...

aiyarkk! itu oren punya gf kah? inilah akibatnya membaca terlalu laju tanpa mendigest isi kandungannya.

maafkan kelancangan i wahai adik epal

ikhlas dr,
tijah
(bini org yg tidak merbahaya)

~salwaredzuan~ said...

eva,
dia suka dilayan bagai raja..itu pasal snyum smp telinga

sis tijah,
adik epal juga tak berbahaya sis..terutamanya terhadap isteri org yg tidak berbahaya

kerol said...

smoga rakan spjuangn awk, oren cpt sembuh;)

Mrs LVoe said...

such a sweet couple. oren + green apple = jadi ape yea??? ermmmm

GreenApple said...

sis tijah: no prob... sy juga tidak merbahaya...kekekekeke


Salwa: dia dok pk nk jd raja sehari kot... tangggg....

~salwaredzuan~ said...

kerol,
oren dh kuar sepital smlm.. dia mmg tabah..setabah tiang lampu..hikhikhik

sha,
hehe diorg ni mmg suweet..klu nk tau oren cmpor epal jd ape, try lerr orer kat kedai air oren+epal.. masam2 manis..begitulah mereka seadanya... apabila manis, begitu.. apabila masam, telinga i yg jd mangsa

eva,
au dh bau2 nasi minyak hangit ko neh...cepat laa

Template by:
Free Blog Templates