Friday, July 24, 2009

MY LAST DAY AS AMICUS CURIAE


hari ini hari terkahir aku. pagi2 aku bangun. aku semangat pergi court. sebab aku tak tau bila lagi aku nak jejak kaki kat sini. ade kawan2 aku cakap, paling lama aku buat keparat korporat adelah 5 tahun.. ade yang kata minimum 2 tahun. ade yang kata, tahun depan mesti konpem punya aku practice balik. aku sedih!

aku sedih sebab aku tau, kebiasaan nye orang kalau dah cease practice takkan join balik semula. tapi mana tau aku nih mmg berjiwa mahkamah..dan aku takde aura wanita korporat.. ceh..wanita itu bunyik nya sungguh ayu..agak peliks kalau aku kelihatan ayu okeh!!!

9 tukang karut:

Tijah said...

di kampeni manakah?

adakah cinta korporat akan berlaku disitu?

saksikan di episod akan datang...

amicus curiae said...

patutpun aku terbatuk2,rupanya ada orang sebut nama aku.

heheh emon u can always come back after the short "break" :P

GreenApple said...

takpe2... nnt kita leh tukar2 notes korporat.... :P

~salwaredzuan~ said...

tijah,
cinta korporat takde laa kak... cinta antara benua adelah..wakakak.. ke cinta kilat? ke mee segera cintan?

afzan,
aku terpnanggil nk sebut nama ko sbb ko pon bkl ikot jejak langkah ku..tgk laa tahap kesabaran aku kat luar tu nnt..klu takbesh..kita join prektis blk k!

eva,
i soka tau u neh.tukar2 lain takmo?

Anonymous said...

lawa layout baru ko emon..
u'll gonna b okay

-anonmin-

~salwaredzuan~ said...

min,hope everythings gonna b alright..tak suka nk firstday nnt...

kerol said...

xpe,kan rezeki stiap insan Allah dah tentukan. kalo ade rezeki tu,msti balik practice pnya,kalo xde ertinya ada yg lbeh baik utk awk:)

~salwaredzuan~ said...

kerol,
btul tu..sy tiada bantahan lanjut..kalau tak pun sy nk practice jd doctor plak..hehehe (cam laa ade degree medic!perasan)

Mrs. MaRiNe said...

Lekla beb~aku pon keje keparat gak...ok jek.One sweet day hang nak praktis balik...y not,tade sape larang. Too early to predict...pedulikan kate org~

Template by:
Free Blog Templates