Sunday, July 26, 2009

SAYONARA RDC

finally, i am saying goodbye to RDC.. im surely gonna miss my colleague there.. especially kakzu, kak airin, sharmini( she has left the firm anyway..), vicky, and last but not least our adik bongsu yang terlebih gedix, zul aka pak maun!

anyway kakzu, awhen u read my entry this morning, dont burst into tears k dear..cos i wont be there anymore to ask whether ur ok or not, and why ur crying so and so... but we can always meet up after work, calls, or even simple sms will do.. ym pon boleh tau kak! kat paab kitorg bleh ym laa..kan kan kan kak izah?

kak airin, i wish u all the best in two things ur planning ahead.. tp yg plg penting yg misi hujung tahun tu laa tau..tau.. tau!!!! hihih *tingggggggg..sambil keluar mentol atas kepala*.. dan semoga anda tidak perplex lagi yaaaa..eh lupa lak, mana leh perplex sbb AB kan ado!!hahaha

to my dear little brother zul (bak kate kakzu, adik beradik sepusat sepusing mak bapak asing2), awk tu jgn nakal2 sgt kat opis..jgn asyik mengacau kakzu aje keje nye.. kalau kaco sikit2 boleh!..heheh yg tu sy bg kebenaran..

ape lai nak cakap ehh.. sedih tu mmg laa sedeh.. though i ve been there for abt 8 months only.. but i ve learned so many things from all of u there... i ve found friendship.. love? hihih takde lagik okeh!! hahhaha.part tulis jiwang jarat ni aku mmg fail lah!..jiwang is not my forte..klu bab direct2 (bukan directselling ya) serahkan pada aku..hahah.. okeh ni dh tahap merapu dh nihhh..just enjoy the piccas

me in the office

our friday lunch at public bankhadiah from my officemate

anyway, hari ni aku dah start keje tempat baru.. takut ade, nervous ado, excited pon ade ..yg penting nye, MACAM MACAM ADA!!! wish me luck guysssss

8 tukang karut:

Tijah said...

babai! see yu again!

wah! mcm la aku keje situ jugak.

zuwaini rawk said...

thanks yer salwa... huhu sedih sy baca tau. lalu dpan bilik pon gelap jer... waaaaaaaa......

semoga u akan gumbira dgn aper yg dgn apa yg u lakukan... n semuga cepat2 ttttuuuu... keluar lg mentol ni... n semoga misi yg terlaksana...

kerol said...

bye2 salwa..balik nnt jgn lupa bwk ole-ole tau..hihihik

~salwaredzuan~ said...

sis tijah,
ape kata sambil babai sy, akak pon buat farewell utk sy dgn memasak rosemeri go round lamb dan dihantar ke opis baru sy di capsquare?hihihih..kak tijah ni comel laa kannn

kakzu,
tempat jatuh lagikan dikenang, inikan pula istana keadilan tmpt sy berumahtangga selama 3 tahun ni.. uwaaa tetiba rindu kat court lahh

kerol,
sy tak g bceuti pun...arini dh masuk kerja dah kt opis baru..hihih semangat

Tijah said...

aaa...ai withdraw balik la babai tu.

wakakaa....

~salwaredzuan~ said...

sis tijah tetap comel dimata sy *sudah terbau ayam rosemeri go round*

cokolat said...

tijah comel?
kejap nak ingat balek saat2 pertemuan pertama di CM!
kaki penipu yerlah pompwan ni..
pakai baju itam kata baju merah..
comel tu?

btw...
selamat bertugas di tempat baru,
dunia kejapon berbeza skrg kan?
mesti anda akan rindukan istana takeshi yang akan berdiri teguh sampai ke cicit2 kita nanti..

good luck yer dek ;)

cokolat said...

lupa lak..
kat blogroll akak nak kena tukar dah ni.. no more "cik peguam salwa"..
nak letak "cik penasihat salwa"...
wahhh!

Template by:
Free Blog Templates